25 Απριλίου, 2024

Άννα Βίσση: Στη Νέα Υόρκη με δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Άννα Βίσση: Στη Νέα Υόρκη με δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Mendoros Alexandra

H  Άννα Βίσση μαζί με την μπάντα της πραγματοποίησε μια περιοδία North American Tour έχοντας ως τελευταίο σταθμό την Νέα Υόρκη με δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Το Ασπίδα Ράδιο βρέθηκε στην τελευταία της εμφάνιση που έγινε στο Melrose Ballroom στις 4 Ιουνίου 2022.

Την συναυλία άνοιξαν οι μουσικοί της με τον Νικόλαο Ραπτάκη να ερμηνεύει πολλές επιτυχίες του Νίκου Καρβέλα αλλά και δικές του όπως η επιτυχία του “Το κρασί” αλλά και την Νατάσα Μηνδρινού προετοιμάζοντας τον κόσμο για την εμφάνιση της μοναδική Άννας Βίσση.

Όταν οι θαμώνες αντίκρισαν την Άννα εκτός από τον ενθουσιασμό τους προς το πρόσωπό της ξείνησε και ένα μεγάλο γλέντι. Αφού από τα πρώτα μόλις λεπτά η τραγουδίστρια είπε “Σήμερα είναι η τελευταία μου συναυλία και θέλω να μείνει σε όλους μας αξέχαστη”. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στο σύνολο που είχε διαλέξει για την βραδιά μάγεψε την ομογένεια.

Η Άννα πάνω στην σκηνή έδωσε τον καλύτερο της εαυτό ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες της όπως το ‘όλα τα λεφτά’, ‘

Έρωτα ή πόλεμο’ αλλά και πολλές άλλες. Την μόνη στιγμή που δεν έπαιξε η ζωντανή μουσική ήταν όταν η τραγουδίστρια ήθελε να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι ‘Αίμα’ με την ίδια να μας λέει ‘Τώρα θα σας παρουσιάσουμε το καινούργιο μου κομμάτι που κάνει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά δεν είμαστε προετοιμασμένοι να το παίξουμε με την πάντα μας για αυτό θα σας το δείξουμε έτσι’ και μας έδειξε του music video clip. Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι δεν έλλειπε καθόλου το χιούμορ από πάνω της και με μια άκρος ανεβαστική διάθεση μας παρουσίασε ένα τετράωρο πρόγραμμα με ένα μικρό διάλειμμα.

Σε εκείνο το ολιγόλεπτο διάλειμμα οι μουσικοί της μας κρατούσαν συντροφιά με πολλά και  διαφορετικά τραγούδια μέχρι την επιστροφή της. Κατά την διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν οι εκπλήξεις αφού μαζί με όλους εμάς βρισκόταν και η καταξιωμένη τραγουδίστρια Josephine. Αυτό που επικράτησε επί σκηνής δεν το περίμενε κανείς μας γιατί η Άννα Βίσση κάλεσε την Josephine να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσουν παρέα. Να σημειώσουμε ότι όλοι οι ομογενείς της Νέας Υόρκης εντυπωσιάστηκαν αφού η Άννα ήταν ιδιαίτερα φιλική  με την νεαρή τραγουδίστρια οι οποίες ερμήνευσαν επι σκηνής το ‘καλύτερα οι δυο μας’ και μια ακόμα επιτυχία της Άννας ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά δεν τελείωσε εκεί διότι η Άννα με την καταπληκτική ομάδα της ερμήνευσαν κυπριακά τραγούδια κρατώντας την σημαία της Κύπρου δίνοντας το δικό της μήνυμα. Ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα κρατώντας την Ελληνική σημαία περνώντας το μήνυμα ότι παντού υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι. Η οργάνωση των μουσικών της αλλά και η ίδια απογείωσαν την βραδιά. Με την Άννα Βίσση λίγο πριν το τέλος της συναυλίας και χωρίς να είναι καθόλου προετοιμασμένη είπε: ‘Έλα παιδιά πείτε μου ποιο κομμάτι να πούμε μπείτε στο YouTube και ψάξτε και πείτε μου, ακούω’.

Οι επιλογές πολλές με την Άννα να μην θέλει να χαλάσει το χατίρι κανενός αλλά ο χρόνος έδειχνε να μας πιέζει όλους αφού έπρεπε το πρόγραμμα να είχε είδη τελειώσει αλλά η Άννα ήθελε να συνεχίσει να τραγουδάει μέχρι το ξημέρωμα. Το τελευταίο κομμάτι που ερμήνευσε ήταν ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι με την ίδια να μας λέει: ‘Είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι για τέτοια ώρα αλλά δεν μπορώ να πω όχι, δεν ξέρω πως σου κόλλησε εσένα αλλά και για μένα, όποτε το τραγουδάω μετά είμαι χάλια, να δείξετε επιείκεια’. Ξεκινώντας να ερμηνεύει με πάθος και ψυχή χωρίς να χάνει νότα και ζωντανά με την ορχήστρα της το ‘δεν θέλω να ξέρεις’ αφήνοντας όλους εμάς εντυπωσιασμένους από την τέλεια ερμηνεία της.

Μετά το τέλος της συναυλία βλέποντας την ώρα δεν πιστεύαμε ότι είχε πάει 5 το πρωί. Μείναμε για μερικά λεπτά για να γνωρίσουμε τους μουσικούς αλλά και την ίδια οι οποίοι μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά που θα μας μείνει για πάντα στην μνήμη μας. Σε ευχαριστούμε Άννα Βίσση αλλά και την καταπληκτική ομάδα σου για τις δύο μοναδικές βραδιές στην Νέα Υόρκη.

 

Για να δείτε τα αποσπάσματα της συναυλίας, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.