29 Μαρτίου, 2024

Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος στο συμβόλαιό της για το Survivor και τον πρώην σύντροφό της

Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος στο συμβόλαιό της για το Survivor και τον πρώην σύντροφό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το Survivor και τον Νίκο Μπάρτζη

Η πρώην παίκτρια του «Survivor 4», Άννα Μαρία Βέλλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον όρο που έβαλε στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Acun Medya για το Survivor – ένας όρος που σχετίζεται με τον πρώην σύντροφό της Άρη Μακρή, ο οποίος είχε επίσης δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η καλή σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη στο ριάλιτι θεωρήθηκε από κάποιους ερωτική, ενώ εκείνη δήλωσε όταν βγήκε από το παιχνίδι: «Στο Survivor ήμουν ο εαυτός μου, αλλά το πώς προβλήθηκε είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου και το ίδιο ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες. Αυτό που βλέπετε δεν είναι η Άννα Μαρία. Είναι προϊόν μοντάζ, ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου και κάποιες στιγμές της Άννας Μαρίας».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής (16/4). Ο δημοσιογράφος είπε ότι ο νυν σύντροφός της ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και την τάιζε… γαλακτομπούρεκο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

– Τι σου είπε ο σύντροφός σου όταν επέστρεψες από το Survivor;

Με ρώτησε τι θέλω να φάω.

– Δεν σε ρώτησε τίποτα για τον Νίκο;

Μα, δεν υπήρχε κάτι για να με ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια.

– Πιστεύεις ότι όσα είδαμε μπορεί να ήταν και προϊόν καλού μοντάζ;

Δεν είναι ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη.