29 Μαρτίου, 2024

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Ήθελα δημοσιότητα για αυτό πήγα στο Big Brother”

Η Άννα Μαρία από το “Big Brother” μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, για το πολυσυζητημένο βίντεο από τη Μύκονο και την ψυχολόγο του σπιτιού.

Η νικήτρια του “Big Brother” Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε live που έκανε στο Instagram απάντησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί, σχολίασε το πολυσυζητημένο βίντεό της από τη Μύκονο και αναφέρθηκε στον λόγο που πήγε στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των θαυμαστών της, η Άννα Μαρία απάντησε στις φήμες που ήθελαν την ψυχολόγο του ριάλιτι να επισκέπτεται το σπίτι αποκλειστικά για την παίκτρια, απαντώντας:

“Υπήρχε αυτή η δυνατότητα, να μπορούμε να βλέπουμε την ψυχολόγο. Αυτή τη δυνατότητα την είχαμε όλοι. Από ‘κει και πέρα ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του”.

Η νικήτρια του “Big Brother” έκανε, μάλιστα, γκάλοπ για το πού θα ήθελαν να τη δουν οι θαυμαστές της, στη Βουλή ή στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας έτσι τις πιθανές προτάσεις που έχει δεχτεί ως τώρα. Η ίδια πάντως έχει εκφράσει ξανά το ενδιαφέρον της για την ενασχόληση με τα κοινά.

Σχετικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο πριν το τέλος του ριάλιτι, στο οποίο χόρευε πάνω σε τραπέζι μαγαζιού της Μυκόνου, είπε:

“Αυτό το βίντεο το είχα εγώ στο Instagram μου. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι ανήθικο. Ανήθικο ήταν αυτό που έκαναν εκείνοι, που προσπάθησαν να με πολεμήσουν με το να το δημοσιεύσουν. Το ότι παρακαλούσα τον άνθρωπο να με τραβήξει βίντεο, είναι απαράδεκτο”.

Τέλος, η Άννα Μαρία είπε για τη συμμετοχή της στο “Deal” και στο “Big Brother”:

“Στον ΑΝΤ1 είχα πάει γιατί ήθελα να πάρω μια δημοσιότητα, γι’ αυτό άλλωστε πήγα και στο “Big Brother”. Νιώθω ευλογημένη που με αγαπήσατε, κόσμε μου! Σας αγαπώ μωρέ!