Άννα Φόνσου: «Θέλω να επισκεφτώ τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή – Θα στιγματιστώ»

Άννα Φόνσου: «Θέλω να επισκεφτώ τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή – Θα στιγματιστώ»

«Για την κάθαρση εγώ έχω πάρει μια απόσταση. Αφού θα γίνουν τα δικαστήρια, εμείς τώρα να λέμε και να μη λέμε; Πρέπει να ακούσουμε και τις δυο πλευρές. Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους είναι ότι χειρότερο». Με αυτά τα λόγια η Άννα Φόνσου απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε την «κάθαρση» στον καλλιτεχνικό χώρο έπειτα από τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.

Πώς σχολιάζει η Άννα Φόνσου τις απόψεις που ακούστηκαν σχετικά με τους ηθοποιούς και πως και αυτοί έχουν αδυναμίες;

«Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι, όλοι έχουν αδυναμίες. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν αδυναμία. Τουλάχιστον για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να… Τρομερό!

Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», είπε η Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Απόρησε η Φαίη Σκορδά

Με τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου απόρησε όμως η παρουσιάστρια του «Πρωινού», Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια στο τέλος της προβολής του βίντεο είπε: «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω, γιατί δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά όταν είπε “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι μπορεί να μην το έχει ακούσει».

 1,092 total views,  2 views today

.

Απάντηση