28 Μαρτίου, 2024

Ανησυχία για την υγεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη – Ανέβαλε συναυλία της

Ανησυχία για την υγεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη – Ανέβαλε συναυλία της

Αποκάλυψε τους λόγους της ακύρωσης

H Ελευθερία Αρβανιτάκη αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία της και το κοινό της απογοητεύτηκε. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επρόκειτο να εμφανιστεί το Σάββατο 30 Ιουλίου στη Χίο αλλά λόγοι υγείας δεν της το επιτρέπουν.

Η ίδια μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της και τους καθησύχασε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια -παρόλο που προσέχει πολύ- βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και είναι αναγκασμένη να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Ευτυχώς γρήγορα βρέθηκε λύση και έτσι η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει στη Χιο λίγες εβδομάδες αργότερα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η συναυλία μετατέθηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου.

«Το προσπαθήσαμε να μη συναντηθούμε με τον covid αλλά ήταν αναπόφευκτο. Είμαι θετική και εγώ οπότε θα πρέπει να μεταφέρουμε την συναυλία μας στη Χίο που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 30 του Ιούλη. Νέα ημερομηνία Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Οι τρυφερές δηλώσεις για τα παιδιά της

«Έχω δύο παιδιά – από δύο γάμους – κι αισθάνομαι πολύ τυχερή μητέρα. Η Αντιγόνη είναι από τον πρώτο μου γάμο και ο Λεωνίδας είναι από τον δεύτερο. Η κόρη μου ζει στο Λονδίνο. Έχει τελειώσει ανθρωπολογία, έχει κάνει μάστερ στις διεθνείς σχέσεις και εργάζεται σε έναν οργανισμό ο οποίος είναι κάτω από την ομπρέλα του «save the Children». Της αρέσει πολύ η δουλειά της. Ηταν και ο γιος μου στην Αγγλία – σπούδασε football management. Επέστρεψε για να κάνει το στρατιωτικό του».