28 Μαρτίου, 2024

Αναβρασμός στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη – Στην φόρα όλη η αλήθεια

Αναβρασμός στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη – Στην φόρα όλη η αλήθεια

Μίλησαν… για το μυστικό τους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους, με τη δεύτερη να αναφέρει… το μυστικό της επιτυχίας στις υπόλοιπες μαμάδες.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έχουν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του άλλοτε top model. Η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της πως έχει κάνει βήματα πίσω στην καριέρα της προκειμένου να είναι δίπλα στα παιδιά της, αν και πρόσφατα ο τραγουδιστής δεν έκρυψε… τον έρωτά του για άλλη γυναίκα.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μοιράζονται στιγμές προσωπικής ευτυχίας με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Επιπλέον, η Κάτια Ζυγούλη έχει το δικό της κανάλι στο YouTube, το «Katia’s stories» όπου μοιράζεται τα δικά της tips, αλλά και συνταγές μαγειρικής.

Οι συμβουλές της Ζυγούλη στις μαμάδες

Αυτή τη φορά, η Κάτια Ζυγούλη ετοίμασε ένα χρηστικό video για τις μαμάδες, τώρα που τα παιδιά επέστρεψαν κανονικά στο σχολείο. Μάλιστα, η ίδια αναφέρει πως άργησε λίγο να το βγάλει στον αέρα, αλλά ο χρόνος με τέσσερα παιδιά είναι πάντα περιορισμένος.

«Πρωινό ξύπνημα, κολατσιό για το σχολείο, τσεκ στις τσάντες, εξωσχολικές δραστηριότητες, διάβασμα, ιδιαίτερα μαθήματα και όλα αυτά για 4 παιδιά! Το «back to school» δεν είναι εύκολη υπόθεση για μια μαμά, το παραδέχομαι! Και επειδή πάντα χρειαζόμαστε η μία τη βοήθεια της άλλης, σε αυτό το βίντεο μοιράζομαι μαζί σας τα μυστικά μου για μια οργανωμένη και ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα» αναφέρει η ίδια.

Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το βίντεο, παραδέχεται πως την έχει βοηθήσει πολύ η προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ. «Στρώνω το τραπέζι για το πρωινό μόλις τα παιδιά πάνε για ύπνο το βράδυ. Ετοιμάζω τα τοστ ή το μείγμα για pancakes και απλά το πρωί έχω μόνο το ψήσιμο» κάτι με το οποίο, όπως παραδέχεται, κερδίζει χρόνο.

Από την άλλη όσο τα παιδιά τρώνε το πρωινό τους η μαμά Κάτια ρίχνει μια ματιά στις τσάντες των μεγάλων, αν έχουν ξεχάσει κάτι και φτιάχνει τις τσάντες των δύο μικρότερων.

Αν είσαι πολύτεκνη ή νέα μανούλα αυτό το βίντεο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.