Ανατροπή με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου: «Είναι πολύ καλά και πηγαίνει…»

Ανατροπή με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου: «Είναι πολύ καλά και πηγαίνει…»

Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του

H Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Γιώργο Μαρίνο.

Μιλώντας για τις απώλειες της ζωής της η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο λέγοντας: «Σήμερα που μιλάμε, έχασα ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο. Έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο. Είχαμε μιλήσει πολύ πρόσφατα και «έφυγε» χτες ξαφνικά. Τη δύναμη για να μπορώ να σου μιλάω τώρα, την έχω βρει από αυτόν. Κάθε φορά νομίζω ότι βρίσκω τη δύναμη από τον ίδιο τον άνθρωπο που χάνω. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους μου, δεν ξέρω πραγματικά αν μπορώ να αντέξω άλλες απώλειες».

φόνσου μαρίνος

Σε άλλο σημείο μιλώντας για την καριέρα της είπε πως δεν αισθάνθηκε ποτέ σταρ: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου σταρ. Επειδή έχω κάνει παρέα με την Αλίκη, την Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη ξέρω πως είχαν τελείως διαφορετική ζωή από εμένα. Εγώ μπαίνω στο μετρό, δεν βάφομαι καθόλου το πρωί, βρίσκεις τον αριθμό μου στον τηλεφωνικό κατάλογο, πάω σε ταβερνάκια στην Αχαρνών. Δεν έκανα ποτέ τη ζωής μιας σταρ».

Τέλος αναφέρθηκε και στον άλλοτε αγαπημένο της φίλο Γιώργο Μαρίνο: «Από την ημέρα που ο Γιώργος Μαρίνος με ευχαρίστησε για ό,τι έχω κάνει για εκείνον και μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος επιθυμεί κόβοντας όλες τις σχέσεις που είχε με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ. Ωστόσο έχω μια μανικιουρίστα η οποία πηγαίνει και σε εκείνον, οπότε είναι πολύ καλά».

 664 total views,  2 views today

.