Ανατροπή για Δημήτρη Βέργο: Τι έκανε αφού έσπρωξε τη Γαρυφαλλιά, πού κολύμπησε, τι έκανε τα κινητά

Ανατροπή για Δημήτρη Βέργο: Τι έκανε αφού έσπρωξε τη Γαρυφαλλιά, πού κολύμπησε, τι έκανε τα κινητά

Ποιες οι νέες πληροφορίες για τις κινήσεις του Δημήτρη Βέργου αμέσως μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου;

O Δημήτρης Βέργος πήρε εκ νέου προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη. Όμως οι πληροφορίες για τις πραγματικές κινήσεις του δημιουργούν ερωτηματικά.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 10 το πρωί ζήτησε και πήρε ο 30χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο.

Κατά την προανάκριση, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και είπε: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και αποδέχομαι την κρίση της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με το naxostimes, την ώρα που πήγαινε στον ανακριτή με σκυμένο κεφάλι, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε:

«Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Κάποιοι από το πλήθος στα δικαστήρια του φώναξαν: «Ντροπή σου αλήτη».

Ο δράστης της δολοφονίας της φαρμακοποιού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί και μέσω των συνηγόρων του ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Οι γονείς του, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την αποτρόπαια πράξη του γιου τους, ζήτησαν από τους συνήγορους να συνεργαστούν με τις ανακριτικές αρχές και να διαλευκανθούν όλες οι συνθήκες του εγκλήματος.

Την ίδια στιγμή αίσθηση κάνουν νέες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα για τις κινήσεις του Δημήτρη Βέργου τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονίας της Γαρυφαλιάς Ψαράκου.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Δημήτρης Βέργος, αφού έριξε στο κενό την #γαρυφαλλια έφτασε κολυμπώντας σε μία άλλη παραλία. Εκεί κρύφτηκε για περίπου 28 ώρες, μέχρι να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Όταν το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη ο Δημήτρης Βέργος, μπαίνοντας στο περιπολικό, το μοναδικό πράγμα που είπε είναι ότι κατέστρεψε τη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε καθόλου στην 26χρονη κοπέλα, την οποία είχε σκοτώσει λίγες ώρες νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι κάποιοι μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας και συγκεκριμένα στο μάτι της, δεν συνάδουν με πτώση σε βράχια.

Την ίδια ώρα, δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τους τηλέφωνα, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ο Δημήτρης Βέργος να τα εξαφάνισε αμέσως μετά το έγκλημα

Ο συνήγορος του 30χρονου κ. Ιωάννης Βλάχος ανέφερε:

«Ο κατηγορούμενος ήδη στην προανάκριση ομολόγησε και ανέλαβε την ευθύνη της πράξης του.

Η οικογένειά του μας έδωσε ρητή εντολή να συνεργαστούμε με τις ανακριτικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του τραγικού συμβάντος και δεδομένης της ανάληψης της ευθύνης εκ μέρους του κατηγορούμενου στο βαθμό που θα του αποδώσει η Δικαιοσύνη».

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 26χρονη πριν τη δολοφονία της να ξυλοκοπήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η άτυχη φαρμακοποιός είχε μώλωπα στο μάτι, ενώ είχε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 

Δεν αποκλείει την περίπτωση, εκτός από την γροθιά στο μάτι, η Γαρυφαλλιά να πάλεψε με τον δράστη για να ξεφύγει.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, περιμένει να του αποσταλούν οι φωτογραφίες από τα βράχια πάνω στα οποία την έσπρωξε ο δράστης και χτύπησε η άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια θα συγκρίνει αυτές τις φωτογραφίες, με τις φωτογραφίες που φαίνονται τα τραύματα από τη σορό της 26χρονης, για να συμπεράνει αν ο μώλωπας στο μάτι και οι κακώσεις είναι από τα βράχια ή αν προηγήθηκε πάλη και ξυλοδαρμός.

Έτσι, λοιπόν, ο ιατροδικαστής τις επόμενες μέρες πρόκειται να έχει μια πλήρη εικόνα πριν την τελική του έκθεση.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν άρση απορρήτου του κινητού της 26χρονης για να δουν μηνύματα και συνομιλίες που πιθανόν αυτό να τους αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για τη σχέση που είχε με τον δράστη.

 1,246 total views,  2 views today