29 Μαρτίου, 2024

Ανατριχιάζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: Αυτά είπε στο παιδί της μετά το θάνατό του

Ανατριχιάζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: Αυτά είπε στο παιδί της μετά το θάνατό του

Ανατριχιαστικά είναι όσα συνέβησαν στην τελευταία εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την φετινή σεζόν, με τη σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ να συγκινεί με όσα είπε στο πλατό.

Όπως είπε, ήταν φίλοι από το 1987 από όταν ήταν σπουδαστές δημοσιογραφίας και έγιναν ζευγάρι το 1990 ενώ το 1995 παντρεύτηκαν. «Ήταν πολύ αδύνατος και όταν ψάχναμε κοστούμι, δε βρίσκαμε στο νούμερό του» σχολίασε.

«Ο Γιώργος αγαπούσε τη ζωή και αγαπούσε να την απολαμβάνει. Με αυτόν τον τρόπο συνδεθήκαμε. Αυτά που ήξερε, δεν τα ήξερα εγώ και το αντίθετο. Κάναμε έναν πάντρεμα ζωών και χαρακτήρων».

Η Στάθα, που έκατσε στο πλατό τρεις μήνες μετά το θάνατό του, χαρακτήρισε τον σύζυγό της ως «στυλοβάτη» της και πρόσθεσε πως της εμπιστεύτηκε τη ζωή του. «Εγώ τραβούσα μπροστά τη ζωή μας και ο Γιώργος ήταν η δύναμη της οικογένειας» δήλωσε.

H σύζυγος του δημοσιογράφου ανέφερε πως σε 31 χρόνια κοινής πορείας δεν ήταν όλα ρόδινα, όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ της έλεγε πάντα ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ξυπνούσε μια μέρα και δε θα ήταν δίπλα της. «Kι εγώ δεν μπορούσα να ξυπνήσω χωρίς να είναι δίπλα μου, αλλά θα προχωρήσω μπροστά» είπε συγκινημένη.

Η στιγμή της δολοφονίας και το τελευταίο τηλεφώνημα

Η Στάθα περιέγραψε και όσα έγιναν τη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Το τελευταίο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου ήταν σε εκείνη στις 13:49. «Είχαμε το αγαπημένο του φαγητό και τον περίμενα να έρθει, μαζί με τον Δημήτρη» είπε. Μετά από λίγο, της τηλεφώνησε μια γειτόνισσα. Την ενημέρωσε πως είχαν πέσει πυροβολισμοί και πως είχαν έρθει ασθενοφόρα και περιπολικά.

Η τραγική ειρωνεία είναι, μάλιστα, ότι η γειτόνισσά τους είχε τραβήξει φωτογραφίες για να της δώσει για αποκλειστικό στον Γιώργο Καραϊβάζ.

Κατευθείαν τηλεφώνησε στον άντρα της και βγήκε στο μπαλκόνι. «Το τηλέφωνο ήταν νεκρό» ανέφερε, και αμέσως είπε στον γιο της «μας χτυπήσαν τον μπαμπά».

Κατέβηκε τρέχοντας στον δρόμο και στα 10 μ. από το σπίτι τους είδε το αυτοκίνητό του και τον δημοσιογράφο πεσμένο κάτω, καθώς κι ένα «ρυάκι αίματος». Στην αρχή ρωτούσε αν ζει και μετά συνειδητοποίησε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός.

Γυρνώντας προς τον γιο της, του είπε: «Ψυχραιμία, τώρα μείναμε οι δυο μας. Ο μπαμπάς έφυγε».

«Kάποιοι για τους δικούς τους λόγους θέλησαν να του κλείσουν το στόμα κι εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση. Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση. Δε θα μπορέσω να μιλήσω πάλι με τον Γιώργο μου, δε θα μπορέσει να με αγκαλιάσει και να μου πει μην ανησυχείς. Πολύ περισσότερο στο παιδί μας, γιατί ο Γιώργος ήταν ένας υπέροχος φίλος- πατέρας» είπε η Στάθα, σημειώνοντας ότι τον φώναζαν «πάτερ Φαμίλια».

«Ελπίζω αυτοί που τον εκτέλεσαν να το έχουν μετανιώσει, γιατί δεν άξιζε να έχει αυτό το τέλος. Δεν είχε πειράξει κανέναν, αντιθέτως είχε βοηθήσει πολύ κόσμο» κατέληξε.

Γιώργος Τράγκας: Οι αλήθειες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η αποκάλυψη Βαφειάδη! (Video)

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Γιώργος Τράγκας. Ο δημοσιογράφος – εκδότης και πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” μίλησε για όλα.

Από τα rapid test στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού μέχρι και τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ για την οποία είπε ότι δεν έχει εξιχνιαστεί καμία δολοφονία δημοσιογράφου. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων γιατί δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Το μυστήριο του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ και το ποιοι τον επιθυμούσαν ταλανίζει ακόμη τις Αρχές, που επιχειρούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία και να καταλύξουν στο ποια μπορεί να τις βοηθήσουν περισσότερο, με μια υπόθεση να είναι αρκετά ύποπτη.