29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση «φωτιά» για τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Έγινε γνωστό ότι…

Μια ανακοίνωση «φωτιά» έγινε για την αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Έγινε γνωστό πως την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία της.

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της, ο μοναδικός Παντελής Καναράκης.

Έτσι, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου θα χαρούμε και φέτος όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Νατάσα Θεοδωρίδου drive in συναυλία

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Σε μια εποχή που υπάρχει ανάγκη για εξωστρέφεια, ασφαλή συνύπαρξη και ποιοτική διασκέδαση, ο Δήμος Γλυφάδας και η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνουν την αρχή.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα έγινε χαμός για τις πλαστικές της. Δείτε τι είχε απαντήσει η ίδια.

Η ανακοίνωση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το νέο της project

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για το νέο της project “βόμβα”, ενώ αποκαλύπτει και αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Μέσα σε όλα ανέφερε, “Ήδη ξεκινάει κάτι όμορφο, το οποίο δεν μπορώ τώρα να πω, αλλά αν θα γίνει έτσι όπως το φανταζόμαστε θα είναι μαγικό και πρωτοπόρο”.

Στα backstage της μουσικής εκπομπής του Mega, “Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου” βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο Χάρης Λεμπιδάκης, όπου και μίλησαν με την τραγουδίστρια τόσο για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, όσο και για το πως πέρασε την καραντίνα της.

“Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά το φετινό καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα ετοιμάσουμε όμορφα πράγματα” σημείωσε με χαμόγελο η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα προσθέτοντας πως “ήδη ξεκινάει κάτι όμορφο, το οποίο δεν μπορώ τώρα να πω, αλλά αν θα γίνει έτσι όπως το φανταζόμαστε θα είναι μαγικό και πρωτοπόρο”. Πριν από λίγες εβδομάδες η Νατάσα Θεοδωρίδου έζησε μια ευτυχισμένη στιγμή. Τι συνέβη στην κόρη της;

H Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για το project “βόμβα” και την νέα της καθημερινότητα

“Δεν ξέρω αν πήραν παράδειγμα από μένα και ξεκίνησαν πολλοί τα live στο Instagram, αλίμονο. Ήταν μια ωραία στιγμή που την ξεκινήσαμε με τον Παντελή Καναράκη και πολύ καλά την έκαναν όσοι την έκαναν γιατί αυτό το πράγμα ήθελε ο κόσμος. Νομίζω πως δεν ήμασταν εμείς παρέα για τον κόσμος, αλλά ο κόσμος ήταν παρέα για μένα μιας και περάσαμε ένα μήνα ολόκληρο, κάθε βράδυ μιλώντας με διαφορετικό καλλιτέχνη. Ήταν για μένα και πρωτόγνωρο και πάρα πολύ ωραίο”.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εάν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, εκείνη σχολίασε, “Δεν με ιντριγκάρει καθόλου, καθόλου”.