29 Μαρτίου, 2024

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω;» είπε ο Γκλέτσος για τον Μητσοτάκη!

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω;» είπε ο Γκλέτσος για τον Μητσοτάκη!

Ξέφυγε για ακόμη μία φορά ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος προχώρησε σε απειλητικά σχόλια κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτω από ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου στο Facebook, λίγο πριν την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι Θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε ! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ ! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία ! Για να δούμε … Για να ξέρουμε ντε !».

Η ανάρτηση του Σπύρου Λάμπου:

Κάτω από αυτή την ανάρτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» ενώ ακολούθησε και προκλητικός διάλογος με άλλους χρήστες του Facebook, με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει πως θα τηρηθεί… αρχαιότητα!

Τα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου:

Να σημειωθεί πως ο Απόστολος Γκλέτσος είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ξανά τον Οκτώβριο.