26 Απριλίου, 2024

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος: Έτσι κατάφερε να χάσει 55 κιλά! Το μεγάλο μυστικό

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος: Έτσι κατάφερε να χάσει 55 κιλά! Το μεγάλο μυστικό

Αδιανόητη η αλλαγή που είδε στο σώμα του

Αδιανόητη είναι η αλλαγή που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος στο σώμα του, μιας και ο γνωστός πολιτικός, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να χάσει 55 ολόκληρα κιλά, όπως είχε αναφέρει λόγω προβλήματος με την υγεία του. Την προσπάθειά του να αδυνατίσει είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, από το 2016.

Με αυτό τον τρόπο ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να χάσει 55 κιλά

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μία επέμβαση στο στομάχι. Η εν λόγω επέμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά και η νοσηλεία είναι δύο ημερών, όσο είχε μείνει και ο κ. Καμμένος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Θεωρείται μια επέμβαση πολύ χαμηλής θνητότητας, της τάξεως του 0,02%, και με κίνδυνο επιπλοκών της τάξεως του 3%. Ο ίδιος δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα και όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή, γνωστό και ως «γαστρικό μανίκι», (Sleeve Gastrectomy στην αγγλική ιατρική ορολογία). Οι χειρουργοί αφαίρεσαν μεγάλο τμήμα του στομάχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας σε συνέχεια του οισοφάγου που οδηγεί την τροφή προς το έντερο.

Πάνος Καμμένος δίαιτα

Λίγα λόγια για τον Πάνο Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος (Αθήνα, 12 Μαΐου 1965) είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες. Διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας από τις 27 Ιανουαρίου 2015 έως τις 14 Ιανουαρίου 2019, οπότε και παραιτήθηκε λόγω διαφωνίας του με την κυβέρνηση Τσίπρα στο Μακεδονικό ονοματολογικό ζήτημα.

Το 2012 ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την αποχώρηση από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω της αντίθεσής με τη μνημονιακή πολιτική, την οποία όμως υποστήριξε από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας το 2015 στη συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Η κριτική του στις προηγούμενες κυβερνήσεις χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως λαϊκιστική, ενώ κατά το παρελθόν έχει κατακριθεί για συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με δημόσια πρόσωπα καθώς και εμπρηστικά και ομοφοβικά σχόλια.