18 Απριλίου, 2024

Αλέξης Γεωργούλης: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του!

Αλέξης Γεωργούλης: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του!

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Αλέξη Γεωργούλη και τη διαγραφή του από το Ευρωκοινοβούλιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που φαίνεται πως υπάρχει και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του!

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη καταγγέλλουσα είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ η δεύτερη, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ασκούμενη του Κοινοβουλίου!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κι όπως καταγράφεται από την iefimerida, αναφορικά με τη δεύτερη καταγγελία, στους διαδρόμους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κυκλοφορεί η πληροφορία ότι προ διετίας μια ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Mέχρι στιγμής, ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά για την εν λόγω καταγγελία, τη δεύτερη δηλαδή, που έρχεται εκ νέου πλέον στο φως.

Για ψευδή καταγγελία σε βάρος του, κάνει λόγο ο Έλληνας ευρωβουλευτής και ζητάει άρση της ασυλίας του. Αυτό αφορά, βεβαίως την πρώτη καταγγελία, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία…