Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Eκτάκτως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Eκτάκτως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φαίνεται ότι είναι καθισμένος σε καροτσάκι, ενώ το πόδι του είναι τραυματισμένο χαμηλά. Ενώ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε απαντήσει σε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το θέμα των καταγγελιών αλλά και για τα θύματα.

«#hospital, #badluck, #μεφάγανε, #μάτι», έγραψε ο ηθοποιός, ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο νοσοκομείο

Ο «Λιγδιάρης» είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω λέει ο εξοργισμένος Μπουρδούμης

Στο ζήτημα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, επανέρχεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση, ο ηθοποιός, παίρνει θέση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και για τις οποίες έχει ξεσπάσει σάλος στο χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός με story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που ανέβασε το βράδυ της Πέμπτης αναφέρει:

«Για να τελειώνουμε: Ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω. Συνεπώς ο Οιδίποδας, ο Μάκβεθ, η Ύβρις, η Νέμεσις, η Κάθαρσις και όλη η τραγικότητα με την οποία επιμένετε κάποιοι να τον ντύνετε έχουν τόση σχέση μαζί του όση η μορταδέλα, το σαλάμι και η φέτα με έναν παιδεραστή μπακάλη. Άντε για να μην τρελαθούμε…» έγραψε ο κ. Μπουρδούμης.

Ο «Λιγδιάρης» είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω λέει ο εξοργισμένος Μπουρδούμης

 3,467 total views,  2 views today