Άκρως αποκαλυπτική η Άντζελα Δημητρίου: «Ήθελα να χωρίσω από τη δεύτερη μέρα μετά τον γάμο»

Άκρως αποκαλυπτική η Άντζελα Δημητρίου: «Ήθελα να χωρίσω από τη δεύτερη μέρα μετά τον γάμο»

Για ποιον «χτυπά η καμπάνα»;

Η Άντζελα Δημητρίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή DOT, στο MegaOne Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο της. Παράλληλα, δείτε ποιος πασίγνωστος δημοσιογράφος βρίσκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας.

«Το μοντέλο του άντρα που ήθελα ήταν να είναι ειλικρινής και να μην είναι παρτάκιας. Έδωσα δύο φορές ευκαιρία σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν άξιζε. Αλλά είχα κάποιες πιέσεις από το παιδί μου που μου έλεγε «έλα βρε μανούλα μου να κάνουμε μια οικογένεια».

Της είπα «άντε βρε Όλγα μου να το κάνουμε». Κι όμως εμένα μου στοίχησε πολύ ακριβά και μου έκανε πάρα πολύ κακό. Ήθελα να χωρίσω από τη δεύτερη μέρα του γάμου μου. Αλλά ως παιδάκι βγήκα στην τηλεόραση και είπα «επιτέλους παντρεύτηκα».

Άντζελα Δημητρίου
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI

Δεν ήταν όμως αυτός που περίμενα. Αλλιώς μου παρουσιάστηκε στους πέντε μήνες πριν παντρευτούμε και αλλιώς μου βγήκε μετά. Ένα χρόνο κόντεψα να βγάλω τον καρκίνο. Ένα χρόνο έκανα υπομονή. Πέρασε πολλά το παιδί μου, με ψυχολογικά, ένα χάλι».

Σπαραγμός για την Άντζελα Δημητρίου: «Έχασα τον γιο μου» – Το τραγούδι που έγραψε για εκείνον

Ένα απίστευτο, πρωτόγνωρο δράμα έζησε η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Άντζελα Δημητρίου. Μια τραγωδία που όμοια της σπάνια έχει την ατυχία να ζήσει άνθρωπος. Η ίδια αποκαλύπτει, πως αναγκάστηκε να χάσει, να βρει και να ξαναχάσει τον μονάκριβο γιο της!

«Έπρεπε να ρωτήσω αυτή τη γυναίκα ”με ποιο δικαίωμα παίρνεις το δικό μου το παιδί, ενώ εγώ το είχα εννέα μήνες στην κοιλιά μου”» είχε αποκαλύψει η Λαίδη σε συνέντευξή της.

Στο παρελθόν, η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως ο γιος της Βαγγέλης πίστευε για χρόνια ότι η Άντζελα Δημητρίου ήταν πρώτη του ξαδέλφη και όχι μητέρα του, ενώ μάλιστα το πασίγνωστο τραγούδι «Ποια θυσία» γράφτηκε για το γιο της και όχι για κάποιον άντρα, όπως πολλοί πιστεύουν.

«Το γράψαμε μαζί με τον Μάνο Κουφιανάκη και τον Χάρη Καλούδη στο σπίτι του Χάρη στις 7.00 το πρωί, πίνοντας πάρα πολύ κρασί. Εγώ έλεγα την ιστορία μου κι ότι ήθελα να είχα τον γιο μου κοντά μου. Όλοι στην αρχή πίστευαν ότι είναι κομμάτι ερωτικό, αλλά αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο για το γιο μου, τον Βαγγέλη.

Άντζελα Δημητρίου: Τι αποκάλυψε για τον γιο της

«Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει. Η θεία μου η συγχωρημένη το δικαιούται το παιδί.

Σαν παραμύθι: ”Του λέω μία φορά και έναν καιρό, πριν από πολλά χρόνια, ήταν ένα κοριτσάκι αδύνατο, που έμεινε έγκυος. Πήγε και δούλεψε στην Κρήτη. Μάζεψε λεφτά. Γύρισε και γέννησε ένα αγοράκι. Το αγοράκι αυτό δεν γινόταν να το πάρει μαζί της γιατί είχε πρόβλημα λόγω του πατέρα. Το κοριτσάκι αυτό το λένε Αγγελική”. Λέω θα μου μείνει τώρα ή θα μου ρίξει κανένα χαστούκι. Του είπα αγόρι μου η μάνα σου δεν πέθανε.

Η μάνα σου ζει και είμαι εγώ. Μου ζήτησε να κάνουμε τεστ DNA, να έχει τα ακριβή στοιχεία και να του πω ποιος είναι ο πατέρας. Του λέω βεβαίως: ”Ο πατέρας σου λέγεται Αντώνης Κυριακού. Είναι πρώην τραγουδιστής.

Πάρ’ τον τηλέφωνο. Και τον παίρνουμε τηλέφωνο. Μιλάει μαζί του και πήγε και τον βρήκε».

 704 total views,  2 views today

.