Άκης Τσοχατζόπουλος: Ράκος η Βίκυ Σταμάτη και ο 14χρονος γιος του, Άκης. Τα πρώτα λόγια [φωτο]

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ράκος η Βίκυ Σταμάτη και ο 14χρονος γιος του, Άκης. Τα πρώτα λόγια

Τι γράφει η Βίκυ Σταμάτη καταρρακωμένη για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλο;

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε το πρωί της Παρασκευής από τη ζωή, μετά από μεγάλη μάχη που έδινε με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα και στο πλευρό του ήταν διαρκώς τα αγαπημένο του πρόσωπα, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη και ο 14χρονος γιος τους.

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη προχώρησε σε μερικές συγκινητικές ανάρτηση στα social media.

Η Βίκυ Σταμάτη δημοσίευσε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου, στην οποία κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους όταν ήταν μωρό.

Σε επόμενη ανάρτηση, δίπλα σε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται ένα αναμμένο καντήλι και η ίδια γράφει «Καλό ταξίδι ζωή μου!!!».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο νεότερος, είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά επιβεβαιώνοντας το αρχαίο ρητό «Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα».

Έφηβος πια, το στερνοπούλι του πρώην πανίσχυρου υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είναι ένας νέος με βλέμμα σοβαρό, μελαγχολικό θα έλεγε κανείς.

Άλλωστε, ο μικρός Άκης είδε τον πατέρα και τη μητέρα του να μπαίνουν στη φυλακή και να μεγαλώνει για αρκετά χρόνια στο χωριό με την γιαγιά και τον παππού.

Δείτε φωτογραφίες με τον γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως τις ανέβασε η μητέρα του, Βίκυ Σταμάτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

 1,112 total views,  4 views today

.