Αγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο… στις «Άγριες Μέλισσες»

Οι «Άγριες Μέλισσες», που έφεραν και πάλι την ελληνική μυθοπλασία σε πρώτο πλάνο καθηλώνοντας σε κάθε επεισόδιό τους πάνω από 1.500.000 τηλεθεατές, επιστρέφουν τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, με τον μύθο των «Άγριων Μελισσών» να πλάθεται μέσα από νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Η σειρά των δυνατών συγκινήσεων και των καθηλωτικών ερμηνειών άρχισε, ήδη, να γράφει τον τρίτο κύκλο της. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι’ ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε.

Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες

Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα. Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες

Θεοφανία Παπαθωμά: Επέστρεψε ανανεωμένη στα γυρίσματα

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδύεται τη Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες», επέστρεψε ανανεωμένη στα γυρίσματα, αφού κατά τη διάρκεια των διακοπών αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Εγινε ξανθιά. «Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ’ κύκλος. Κι εις άλλα με υγεία» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Άγριες Μέλισσες

 1,148 total views,  2 views today