20 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Spoiler – «βόμβα» από τον παπά – Γρηγόρη

Άγριες Μέλισσες: Spoiler – «βόμβα» από τον παπά – Γρηγόρη

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν με νέο κύκλο και με αφορμή την τρίτη σεζόν, ο Κωστής Σαββιδάκης, γνωστός και ως παπά – Γρηγόρης από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, έδωσε συνέντευξη στο «7 Μέρες Tv».

«Μπαίνοντας στην περίοδο της δικτατορίας, όλα αλλάζουν. Ο παπα-Γρηγόρης, ωστόσο, δεν θα χάσει την αυθεντικότητά που τον διακρίνει. Θα μπουν νέοι ρόλοι στην σειρά, που σημαίνει ότι με έναν τρόπο διαφοροποιούνται πολύ οι “Μέλισσες”. Ο παπάς δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του. Υπερασπίζεται το χωριό. Θα στέκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους του τόπου του. Έχει αξίες», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «όποια πολιτική συνθήκη και να επικρατεί, εκείνος δεν εγκαταλείπει τους συγχωριανούς του. Είναι με το δίκαιο. Τώρα, αν οι συγγραφείς τον οδηγήσουν αλλού για κάποιους λόγους, όπως π.χ. να παραστήσει τον κακό με απώτερο σκοπό να υπερασπιστεί το χωριό του, ειλικρινά δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι θα εξακολουθήσει αν είναι ο παπάς που όλοι αγαπήσαμε».

Μάλιστα, ο Κωστής Σαββιδάκης μέσω αναρτήσεων στο Instagram, έκανε γνωστό πως βρέθηκε στη Σύρο για τα γυρίσματα της σειράς, δίνοντας μια γεύση από όλα όσα θα δούμε.

https://www.instagram.com/tv/CS90jE9IOyi/?utm_source=ig_embed