24 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα άκρα ο Μιλτιάδης, οδηγείται ξανά στο ψυχιατρείο

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα άκρα ο Μιλτιάδης, οδηγείται ξανά στο ψυχιατρείο

Ξανά στο ψυχιατρείο ο Μιλτιάδης και οι αναμνήσεις από τα ηλεκτροσόκ επιστρέφουν στις «Άγριες Μέλισσες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με τον Νικηφόρο να καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του αναφορικά με τον πατέρα του, τον Δούκα. Ένας γάμος φέρνει μια πιο ελαφριά ατμόσφαιρα στο Διαφάνι, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες παίζονται τα μεγάλα δράματα! Στο επεισόδιο της Δευτέρας 19 Απριλίου, όλο το χωριό συγκεντρώνεται στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά διασκεδάζοντας επιτέλους σαν άλλοτε. Ο Νικηφόρος φέρνει τον μικρό Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.

Η Πηνελόπη εγκαταλείπει τον εισαγγελέα και επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ όλοι υποψιάζονται πως η επιστροφή της έχει να κάνει με τον Μελέτη που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης καταρρακωμένος από το χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου και οι σκηνές που θα ακολουθήσουν στο σπίτι των Σεβαστών δεν έχουν προηγούμενο. Όλη η οικογένεια ανάστατη προσπαθεί να συγκρατήσει τον Δούκα που ορμάει πάνω στον Νικηφόρο που τον πρόδωσε.

Πώς θα αντιδράσει απέναντι στο γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί, φωνάζοντάς του «Τώρα θα πληρώσεις για τα εγκλήματα που έχεις κάνει»; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του, όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα… Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει…Η Ανέτ δεν θα επιλέξει να συνεχίσει να προστατεύει τον αδερφό της, με τον οποίο ποτέ δεν συμφώνησε.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης ξανά στο ψυχιατρείο, εκεί όπου υπέστη μέχρι και ηλεκτροσόκ

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» ο Μιλτιάδης έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έχει σταματήσει να παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή και δείχνει πολύ άσχημες συμπεριφορές. Έρχεται ένας πολύ μεγάλος καβγάς με τον Λάμπρο, εκείνος του λέει να ηρεμήσει και να αρχίσει να παίρνει τα φάρμακά του, αλλιώς θα αναγκαστεί να πάρει μια πολύ σκληρή απόφαση και να τον στείλει και πάλι στο ψυχιατρείο. Δεν θα καταφέρει να φοβίσει τον Μιλτιάδη και θα δούμε ένα πολύ έντονο επεισόδιο με τη χωροφυλακή. Ο Μιλτιάδης δυστυχώς οδηγείται και πάλι στο ψυχιατρείο και θα δούμε αν αυτή τη φορά είναι σύντομη η νοσηλεία του.

agries_melisses
Άγριες Μέλισσες

Όπως θα θυμόμαστε ο Μιλτιάδης έχει περάσεις τραγικές στιγμές στο ψυχιατρείο, όπου υπέστη μέχρι και ηλεκτροσόκ… για το καλό του, οπότε η επιστροφή του σε εκείνο το περιβάλλον είναι ό,τι πιο καταστροφικό για εκείνον.  Ο 48χρονος θεατρικός ηθοποιός Γιώργος Γάλλος ερμηνεύει τον ρόλο του Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες» Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Βοστόνη από γονείς μετανάστες. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Με τη σύζυγο του, Σταυρούλα Σιάμου, η οποία είναι χορογράφος και χορεύτρια γνωρίστηκαν στην παράσταση «Υπολοχαγός του Ίνισμορ» στο θέατρο του Νέου Κόσμου.