25 Απριλίου, 2024

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Οι χουντικοί σκοτώνουν τον Αλέξη

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Οι χουντικοί σκοτώνουν τον Αλέξη

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τρεις ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» θα πεθάνουν, ενώ μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Αλέξης, ο οποίος θα σκοτωθεί από τους χουντικούς.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι θα δούμε τρεις κηδείες στις «Άγριες Μέλισσες». Ο εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα πέσει σε παγίδα που θα του στήσουν και θα τον σκοτώσουν. Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά. Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι ηθοποιοί Σπύρος Σταμούλης, Γιώργος Γάλλος και Βασίλης Μπισμπίκης θα μας αποχαιρετίσουν οριστικά στη δεύτερη σεζόν, καθώς οι ιστορίες τους θα ολοκληρωθούν με τον θάνατό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρόλος του Αλέξη Γραμματικού, τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Σταμούλης, είναι ιδιαίτερα τραγικός, καθώς τίποτα από όσα περίμενε δεν του πήγε κατ’ ευχήν. Ο ίδιος, αν και δίκαιος άνθρωπος, δεν κατάφερε να βρει τη γαλήνη που ήθελε. Ο γάμος του με την Πηνελόπη, που τόσο αγαπούσε, δεν είχε αίσιο τέλος, όπως και η εγκυμοσύνη της. Η σκιά του Μελέτη στον έγγαμο βίο τους ήταν πάντα εμφανής, με αποτέλεσμα η Πηνελόπη να μη γυρίσει ποτέ σελίδα στην πραγματικότητα.

Τέλος, ο θάνατος του Μιλτιάδη θα είναι λυτρωτικός, καθώς θα ησυχάσει από τα οράματα με τον αδικοχαμένο γιο του Γιάννο. Το μίσος και η ανάγκη για εκδίκηση είχαν φωλιάσει στην ψυχή του στα τελευταία επεισόδια, με αποτέλεσμα να μην είναι ο εαυτός του, καθώς είχε διακόψει και τη φαρμακευτική του αγωγή. Έτσι, ο ίδιος θα βρεθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του, ωστόσο θα «φύγει» από τη ζωή.