20 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στον Κωνσταντή την αλήθεια για τον φόνο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στον Κωνσταντή την αλήθεια για τον φόνο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Το μεγάλο μυστικό των τριών αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι μαζί με τις αδελφές της σκότωσαν τον Σέργιο και καταρρέει στο πάτωμα του διαμερίσματος στο Παρίσι. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες». Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, αλλά αυτό θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της, θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος – αφού μάθει ότι η Ασημίνα συμμετείχε στη δολοφονία του αδερφού του – θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Τον χωρισμό!

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητα τους, για τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδερφό της τον Δούκα για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Στο δικαστήριο, ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητα του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του μικρού Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα τους γεμίσει ερωτηματικά.

Άγριες Μέλισσες – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Βόσκαρης κλείνεται στην φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδερφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τις αδελφές ως προς την επιμέλεια του μικρού. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους ενώ ετοιμάζει το γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδερφές της προ των ευθυνών τους και τις

Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα

Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Μια επίσκεψη όμως που θα φέρει τα πάνω- κάτω στα δυο σπίτια. Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δεν θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι του και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματα του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδερφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο…

Άγριες Μέλισσες

Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή

Ο Νικηφόρος απ’την άλλη βρίσκει απέναντι όλη την οικογένεια του, ακόμα και την Αγορίτσα, καθώς τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές τώρα που η Ασημίνα χωρίζει… Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και το θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του….

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει την μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα που είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει το λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα… πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής όταν μάθει ότι η Δρόσω έχει μερίδιο ευθύνης στη δολοφονία του αδερφού του στις «Άγριες Μέλισσες».