29 Μαρτίου, 2024

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου

Ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου και ο Νικηφόρος μαθαίνει τι έχει γίνει το μοιραίο βράδυ στις «Άγριες Μέλισσες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να… δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν! Στο επεισόδιο της Τετάρτης 12 Μαΐου, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει την βοήθεια της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειας της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα, πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου. Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα.

Στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler σύμφωνα με το οποίο η Σοφούλα πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε χαρά τους γονείς της. Ο Τόλλιας και η γυναίκα του είναι πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτό το γεγονός και ελπίζουν ότι η κόρη τους έχει ξεπεράσει την τραγική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Και έτσι είναι… η Σοφούλα αποφάσισε να αφήσει πίσω της αυτή την τραγική εμπειρία.

Ο έρωτας με τον Άγγελο θα ξαναφουντώσει και θα έχουμε μια πρόταση γάμου ανοιχτά στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του MyTV, ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου και ο Νικηφόρος μαθαίνει τι έχει γίνει το μοιραίο βράδυ. Η αστυνομία πιέζει την Ανέτ να καταθέσει την αλήθεια για τον θάνατο του Θέμελη, ενώ η Πηνελόπη κάνει μία μαρτυρία σοκ στις «Άγριες Μέλισσες».