28 Μαρτίου, 2024

Άγριες Μέλισσες Spoiler (31/3): Ο Βόσκαρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία!

Άγριες Μέλισσες Spoiler (31/3): Ο Βόσκαρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία!

Τι θα δούμε στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου. Κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Τι θα δούμε σήμερα

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές. 

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021– Επεισόδιο 118

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφαση του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια.

Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά το ρόλο του; Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της.

Ο Βόσκαρης κλείνεται στην φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδερφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές)