18 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει στην 3η σεζόν – Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει στην 3η σεζόν – Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για το μέλλον της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που αφηγείται τη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη, αλλά και των κατοίκων στο χωριό Διαφάνι, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και η συνέχεια φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς.

H αυλαία του δεύτερου κύκλου θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου. Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις κηδείες θα αναστατώσουν το Διαφάνι.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο, αλλά και για την ιστορία που θα αφηγηθεί η δραματική σειρά στο επόμενό της κεφάλαιο. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

agries melisses

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται τη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το «Τυπος TV» και μίλησε για το μέλλον του ρόλου της. Η Μυρσίνη είναι μία ηρωίδα που συνεχώς δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της. «Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο».

Παράλληλα, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε ότι η Μυρσίνη έχει κάνει ήδη την προσωπική της επανάσταση στο έργο. «Τολμάει και λέει στον Δούκα ότι τον έχει απατήσει. Του λέει μάλιστα ότι το έκανε για να σωθεί, για να κρατηθεί από τη ζωή». Αποκάλυψε, επίσης, ότι θα βοηθήσει τον Ασημίνα και τον Νικηφόρο να τα ξαναβρούν. «Ήδη το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα μάθει μέχρι το τέλος του κύκλου ότι οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω. Θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή».