20 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες: Η «Ασημίνα» ποζάρει ΤΟΡLESS και μείναμε…παγωτό! Δεν περιγράφουμε άλλο!

Η Έλλη Τρίγγου έχει γεννηθεί στην Πάτρα, άλλα έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δύο χρονών. Ο πατέρας της Κώστας Τρίγγος είναι αρτοποιός και πρώην δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, καθώς και ερασιτέχνης ηθοποιός. Έχει δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της. Τη Μαντώ 9 ετών και τον Ηλία 10 ετών.

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος, γοργόνα ή δέντρο. Όνειρο της ήταν να γίνει αεροσυνοδός όμως λόγω ύψους δεν τα κατάφερε. Στα 22-23 αποφάσισε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Τελικά το 2013, η Έλλη Τρίγγου έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, από όπου και αποφοίτησε με άριστα το 2016.

Όπως έχει πει σε συνέντευξη της, από μικρή ήταν πολύ προσγειωμένο παιδί και ήξερε πως η εξωτερική της εμφάνιση είναι απλά ένα μέρος πολλών πραγμάτων.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ότι στηρίζει τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους και αποκάλυψε και προσωπικές της ιστορίες.

«Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Που κάποιες γυναίκες βρήκαν το κουράγιο να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά θέματα» είπε η Ελλη Τρίγγου. «Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας.

Από κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η γενιά μου δεν έχει δει τόσο ακραία πράγματα.

«Είμαστε όλοι “τραύματα” είναι στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει με τα τραύματά του. Οι ηθοποιοί είμαστε ευαίσθητα πλάσματα. Ο χώρος του θεάτρου είναι περιβάλλον αγάπης για μένα. Έχω κλάψει από τα νεύρα μου αλλά γενικά έχω μεγάλη αντίσταση στη βία και την καταπίεση.

Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ, έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου. Γι΄ αυτό φαίνομαι λίγο απόμακρη και περίεργη. Οι δικοί μου άνθρωποι βέβαια ξέρουν ποια είμαι. Καλώς έγινε αυτό που έγινε, οφείλουμε να μη γινόμαστε ανθρωποφάγοι».

Το 2018 η Έλλη Τρίγγου συμμετείχε σε τρία επεισόδιο του τρίτου κύκλου της βρετανικής σειράς “The Durrells” υποδύοντας την “Daphne Likourgou”.

Την ίδια χρονιά συμμετείχε στη σειρά “Just Push Abuba” έχοντας τον ρόλο της Lucia. Πρόκειται για μια διαδικτυακής κωμικής σειράς του καναλιού ZDF στη Γερμανία.

Το 2019 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες μέλισσες”. Έχοντας τον ρόλο της Ασημίνας η Έλλη γίνεται ευρέως γνωστή στο κοινό.

Αυτή τη φορά την είδαμε πιο ιδιαίτερη από ποτέ, ποζάροντας με ένα πιο ανδρόγυνο, αλλά αισθnσιακό τρόπο!

Δείτε την και θα καταλάβετε!