28 Μαρτίου, 2024

Αγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Η Σοφούλα, το μοναστήρι και ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν

Αγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Η Σοφούλα, το μοναστήρι και ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του… στις «Άγριες Μέλισσες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με τον βιαστή της Ελένης να έχει τιμωρηθεί και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Απριλίου, ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα.

Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια. Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (13/04)

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους; Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο.

Η Σοφούλα εμμένει στην απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να φέρνει στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.