28 Μαρτίου, 2024

Άγγελος Μπράτης: «Την πρώτη χρονιά στο GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Άγγελος Μπράτης: «Την πρώτη χρονιά στο GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος έγινε γνωστός ως κριτής του GNTM, εξομολογήθηκε ότι στην πρώτη σεζόν έδινε μάχη με την κατάθλιψη και έπαιρνε αγωγή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης, μετά την αποχώρηση του Ηλία Αικατερινάρη από το GNTM 4. Ο κριτής του ριάλιτι μόδας του Star αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ξεκινούσε στο GNTM και εξομολογήθηκε ότι στην πρώτη σεζόν έδινε μάχη με την κατάθλιψη και έπαιρνε αγωγή.

«Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά, ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω…

Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου. Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα, ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα» είπε ο σχεδιαστής μόδας.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε ότι έκανε πολλή δουλειά με τον εαυτό του και θεωρεί ότι του έκανε πάρα πολύ καλό. «Αν δεν είχα αυτό το ταξί να έρχεται να με πάρει να πάμε στο στούντιο, μπορεί να μην έβγαινα καθόλου από το σπίτι μου. Με βοήθησε το GNTM».