24 Απριλίου, 2024

Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον τραυματισμό στο μάτι

Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον τραυματισμό στο μάτι

«Δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω»

Η Αγγελική Νικολούλη μετά τον τραυματισμό στο μάτι της δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις πασχαλινές της διακοπές.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της (anikolouli.gr), ενημέρωσε τους φίλους της εκπομπής της για το τι ακριβώς συνέβη, γράφοντας μεταξύ άλλων:

Φίλοι μου, τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας. Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

 

Αγγελική Νικολούλη πασχαλινές διακοπές

 

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει».

Ανήμερα του Πάσχα, 10 ημέρες μετά τον ελαφρύ τραυματισμό στο μάτι, η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε κάποιες εορταστικές στιγμές με τους ακολούθους της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρα γυαλιά.

 

Αγγελική Νικολούλη τραυματισμός στο μάτι

 

Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του «Φως στο Τούνελ» για την ερχόμενη Παρασκευή 21/4 στις 23:20 στο MEGA.

«Άγριο» ξέσπασμα στον αέρα από την Αγγελική Νικολούλη: «Οι νεκροί σας καλούν, εδώ και τρεις μέρες στην κοιλάδα του θανάτου…»

Η τραγωδία των Τεμπών έχει συγκλονίσει την χώρα και οι ευθύνες αναζητούνται, με την Αγγελική Νικολούλη φυσικά να σχολιάζει με τη σειρά της όσα συνέβησαν, προχωρώντας σε ένα μεγάλο «ξέσπασμα», τη στιγμή που το κοινό δεν έχει κρύψει τη δυσφορία του για συναδέλφους της.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και δεν δίστασε να κρύψει την οργή της.

Η οργισμένη αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη για τα Τέμπη

«Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο Έθνος πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα. Ένα ολόκληρο Έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα και όχι με μεγάλα λόγια.

Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, για να μη θρηνήσουμε τόσους νεκρούς. Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου φίλοι μου στα Τέμπη τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ‘ωχαδελφισμός’, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Εκτός από τον σταθμάρχη ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσουν;», ανέφερε η παρουσιάστρια.