24 Απριλίου, 2024

Αγάαααπη! Χειρότερος από τις ταινίες του Στάθη Ψάλτη, ο γιος του Κούλη.

Αγάαααπη! Χειρότερος από τις ταινίες του Στάθη Ψάλτη, ο γιος του Κούλη. Τι έγραψε στη θηριώδη Σάκκαρη, ο αρσενικός και ερωτοχτυπημένος υιός Μητσοτάκη

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 25 Ιουλίου η Μαρία Σάκκαρη και φυσικά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπευσε να της ευχηθεί και στα social media σαν 15χρονα που τσιλιμπουρδίζουν στα facebook και όχι σαν γιος Πρωθυπουργού.

Ο νεαρός και η θηριώδης Ελληνίδα τενίστρια, που έκλεισε σήμερα τα 26, είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους, αναρτώντας πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media, ενώ ο αγαπημένος της βρίσκεται κοντά της σχεδόν σε κάθε της αγώνα και την εμψυχώνει.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σάκκαρη λείπει στο Τόκιο, καθώς αγωνίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της ευχήθηκε ήδη από την προηγούμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Χανιά και στην λεζάντα έγραψε: «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά λαβ».

Δείτε την φωτογραφία:

φεφε