29 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Σε επέμβαση για καρδιακή αρρυθμία υπεβλήθη ο Πάολο Φερνάντες – Η ανάρτησή του από το νοσοκομείο

ΑΕΚ: Σε επέμβαση για καρδιακή αρρυθμία υπεβλήθη ο Πάολο Φερνάντες – Η ανάρτησή του από το νοσοκομείο

Στο χειρουργείο για μία επέμβαση «ρουτίνας» βρέθηκε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Πάολο Φερνάντες, εξαιτίας καρδιακής αρρυθμίας. Ο Φερνάντες ανήρτησε μία φωτογραφία στο instagram, από το νοσοκομείο, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ για μία χειρουργική επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας όπως ανέφερε.

Ο Πάολο Φερνάντες αποκλείστηκε το Σάββατο από την αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο πριν το ντέρμπι των «δικεφάλων» στη Τούμπα, με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση, λόγω καρδιακής αρρυθμίας που αντιμετώπισε.

Η ΑΕΚ σε ενημέρωση που ακολούθησε ανέφερε πως ήταν μια μικροεπέμβαση ρουτίνας και όχι κάτι σημαντικό, την οποία όμως έπρεπε να πραγματοποιήσει. Μάλιστα από την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Στην ανάρτησή του, την οποία συνόδεψε με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έγραψε: «Γεια σε όλους. Έπρεπε να προχωρήσω σε χειρουργική επέμβαση σήμερα εξ αιτίας μιας καρδιακής αρρυθμίας που είχα, όχι κάτι το σοβαρό, αλλά έπρεπε να γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βρήκαν χρόνο και μου έστειλαν και κυρίως στην οικογένειά μου. Σύντομα πάλι πίσω. Καλή τύχη στα παιδιά απόψε».

Δείτε την ανάρτηση του Πάολο Φερνάντες από το νοσοκομείο