Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα υπάρξουν απολύσεις ανεμβολίαστων». Ποιοι κινδυνεύουν [video]

Κυνική ομολογία Άδωνι Γεωργιάδη: «Θα υπάρξουν απολύσεις ανεμβολίαστων». Ποιοι κινδυνεύουν

Τι αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις απολύσεις ανεμβολίαστων;

Στο ενδεχόμενο ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να απολυθούν από τον ιδιωτικό τομέα αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με την πανδημία να καλπάζει σε όλη τη χώρα και νέα μέτρα να τίθενται σε ισχύ ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο θέμα των απολύσεων των ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα.

«Από τη θέση που βρίσκομαι γνωρίζω ότι τέτοιες απολύσεις έχουν γίνει και εκτιμώ απ’ την εξέλιξη των αριθμών και του φόβου ότι θα γίνουν και στο μέλλον», είπε ο κ. Γεωργιάδης διεκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν προκρίνει τις απολύσεις ούτε προτρέπει τις επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω καμιά προτροπή, αντιθέτως προτρέπω τις επιχειρήσεις να μην προχωρούν σε απολύσεις αλλά να εξαντλούν κάθε άλλο διαθέσιμο μέσο», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που έχει και προβλήματα συνταγματικότητας μέχρι να γίνουν όσα πρέπει σχετικά με το εμβόλιο και για το λόγο αυτό η κυβέρνηση δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Συμπλήρωσε όμως πως βούληση της κυβέρνησης είναι οι εμβολιασμένοι να μην ξαναμπούν για κανένα λόγο σε καραντίνα και να μην υποστούν περιορισμούς, ενώ προέβλεψε ότι το φθινόπωρο και τον χειμώνα η είσοδός σε κλειστούς χώρους στην εστίαση και αλλού θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν νοσήσει.

Επανέλαβε δε ότι οι προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται είναι ζοφερές λόγω και της μετάλλαξης Δέλτα κα τόνισε ότι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός.

Αλλά δυστυχώς, όπως είπε, ένα μέρος της κοινωνίας, είτε από φόβο, είτε γιατί θεωρεί ότι κάνει αντίσταση στην κυβέρνηση, είτε γιατί υιοθετεί θεωρίες συνομωσίας, έχει συνασπιστεί σε ένα κίνημα ανεύθυνων που βάζουν σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ζωή, όσο και των γύρω τους.

 1,544 total views,  4 views today

.