29 Μαρτίου, 2024

«Αδιαφορώ και δε με νοιάζει τι λέτε…» – Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Κωστόπουλος για το κράξιμο

Στην αντεπίθεση βγαίνει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το ανελέητο κράξιμο μεγάλης μερίδας του ελληνικού κοινού σχετικά με το ταξίδι του στο Ντουμπάι, όπου περνά όμορφες στιγμές με την Κατερίνα Λιόλιου, με τον άλλοτε εκδότη να αναφέρει πως αδιαφορεί για κάθε κακόβουλο σχόλιο εναντίον του.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντηση για το Ντουμπάι

Ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσω δηλώσεών του στο enikos.gr, όπου ανέφερε τα εξής: «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai,ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα», λέει στο enikos.gr.

«Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο…», προσθέτει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πέτρος Κωστόπουλος αντεπίθεση

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας όσοι επιστρέψουν σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, με τη μεσημεριανή πτήση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Ντουμπάϊ θα πρέπει να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού τεστ. Διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή η είσοδός τους στη χώρα. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να περάσει το σύνολο των επιβατών από rapid test στο αεροδρόμιο. Για την εφαρμογή αυτών των μέτρων έχε ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός. Όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάι θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα υποχρεωτικά, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι στο Ντουμπάι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και των πάρτι παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Απίστευτο: Αυτόν άφησε η Κατερίνα Λιόλιου για να είναι με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου ζουν το δικό τους έρωτα στο Ντουμπάι, με την ίδια να έχει αφήσει μια άλλη διάσημη προσωπικότητα, που είχε ξεχωρίσει σε ριάλιτι, προκειμένου να είναι με τον άλλοτε εκδότη.

Αυτός είναι ο πρώην της Κατερίνας Λιόλιου

Ο λόγος γίνεται για τον Βο, με το γνωστό ράπερ να έχει σχέση με την τραγουδίστρια τα προηγούμενα χρόνια, αφού και ο φακός τους είχε… πιάσει να είναι μαζί στη Σκιάθο.

Ο ράπερ είχε πει χαρακτηριστικά για τη σχέση τους: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Οτιδήποτε έχω κάνει στην καριέρα μου δεν έχει σταθεί σε κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το διατηρήσω αυτό. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να μιλάω για αυτά»!

Και η Κατερίνα Λιόλιου τόνισε στην Μαρία Αντωνά: «Ο Bo είναι πολύ καλό παιδί. Όλα καλά. Τι να συζητήσουμε;».

Δεν είχαν επιβεβαιώσει, δηλαδή, αλλά ούτε και είχαν διαψεύσει τις φήμες. Άπαντες, όμως, γνώριζαν πολύ καλά πως ήταν μαζί. Τώρα, βέβαια, καθένας έχει τραβήξει το δικό του δρόμο, με εκείνον της Λιόλιου να την φέρνει σε σημείο να κάνει Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

athensmagazine.gr