5 Δεκεμβρίου, 2023

«Αδειάζει» τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης: «Σε εκπομπή παρουσιάστηκε σαν γιαγιά μου μία κυρία που δεν γνωρίζω»

«Αδειάζει» τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης: «Σε εκπομπή παρουσιάστηκε σαν γιαγιά μου μία κυρία που δεν γνωρίζω»

Η ανάρτηση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Από Ανθή Κουρεντζή

Αντέδρασε ο Στέφανος Κασσελάκης με συνέντευξη που προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υποτιθέμενη γιαγιά του, η οποία είναι μάλιστα και ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζει ότι την κυρία που μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν την έχει δει ποτέ.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει στο post του: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».

 

«Αδειάζει» τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης: «Σε εκπομπή παρουσιάστηκε σαν γιαγιά μου μία κυρία που δεν γνωρίζω»

 

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σ@ξου@λ@κ@ς» – Η αιχμηρή απάντησή του για τoν Στέφανο Κασσελάκη (Video)

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά από καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Κι επειδή το θέμα της ημέρας δεν ήταν άλλο από την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στο πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Νίκο Μουτσινά να κάνει ένα σχόλιο. Παράλληλα, συγγενείς του Κασσελάκη, μακρινή γιαγιά, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σ@ξου@λ@κ@ς»

«Πάνω σε τί να πω γνώμη; Γιατί για τον κύριο Κασσελάκη κι όχι για την κυρία Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι;» αναρωτήθηκε ενοχλημένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σεξουαλικής, γιατί γι’ αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα, εκεί έχει γίνει το σποτ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί πολύ. Θα μου πεις αυτό σε λυπεί ή που πνιγόμαστε; Έχετε δίκιο. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο και δεν υπάρχει σωσίβιο από πουθενά. Μακάρι η προσωπικότητα να μπορεί να προσφέρει. Οποιουδήποτε».