28 Μαρτίου, 2024

9+1 επικές στιγμές του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

9+1 επικές στιγμές του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Αυτός ήταν ο Ντάφυ της καρδιάς μας

Τέλος εποχής στο Survivor 4 μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου! Ο Ντάφυ της καρδιάς μας δεν είναι πια κοντά μας και το Athensmagazine.gr αναπολεί τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ο τραγουδιστής με την παρουσία του στο Survivor 4!

Σίγουρα μετά από χρόνια όταν θα αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο κύκλο του Survivor, το όνομα του Τριαντάφυλλου θα είναι το πρώτο που θα μας έρχεται στο μυαλό! Και όχι άδικα. Ο Ντάφυ είναι ο νικητής στις καρδιές αφού κακά τα ψέματα δίχως αυτόν το Survivor 4 θα είναι άλλη… κατάληξη! Έφερε τηλεθέαση και βγήκε κερδισμένος ο ίδιος.

Ελάχιστοι έσπαγαν τα ρολόγια για πάρτι του Ντάφυ πριν το Survivor και πλέον τα διαχρονικά του κομμάτια έχουν γίνει ξανά της μόδας. Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες από 130.000 ευρώ στις αποσκευές του και μαζί συμφωνίες που σίγουρα θα κλείσει στο άμεσο μέλλον και θα τους επιφέρουν αρκετά παραπάνω χρήματα!

Κερδισμένος 1000% από την απόφασή του να μπει στο Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος και δεν πρόκειται να το μετανιώσει! Εμείς ως fans του Survivor θυμόμαστε 9+1 πιο επικές στιγμές του Τριαντάφυλλου στο ριάλιτι επιβίωσης που μας χάρισαν άφθονο γέλιο

Τριαντάφυλλος Survivor

Πάμε να τις θυμηθούμε παρακάτω: