28 Μαρτίου, 2024

Σοκ! Συνελήφθη γνωστός οδηγός των ελληνικών αγώνων που “άδειαζε” φαρμακεία!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν έρευνα για τον γνωστό οδηγό εδώ και μήνες καθώς είχαν στοιχεία ότι ήταν υπεύθυνος για κλοπές και διαρρήξεις.

«Πονηρός ο βλάχος», λέει η γνωστή ρήση αλλά ακόμα πιο πονηροί φάνηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους πιο γνωστούς οδηγούς των ελληνικών αγώνων Dragster.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, τα ξημερώματα της Πέμπτης ο επονομαζόμενος «Βλάχος» εντοπίστηκε μια  ανάσα από το κτήριο της Γ.Α.Δ.Α. Όμως δεν είχε αντιληφθεί τους αστυνομικούς που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο τους για μέρες και ήξεραν τις κινήσεις του. Μάλιστα, όταν τον πλησίασαν και θέλησαν να τον ελέγξουν έκανε τον ανήξερο που απλά είχε βγει μια βόλτα.

Δήλωσε «άστεγος» ενώ είχε στην κατοχή του μια πολυτελή BMW την οποία είχε σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση ενώ είχε κρύψει σε ένα παρτέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν έρευνα για τον γνωστό οδηγό εδώ και μήνες καθώς είχαν στοιχεία ότι ήταν υπεύθυνος για κλοπές και διαρρήξεις, κυρίως χρηματοκιβωτίων σε φαρμακεία, σε διάφορες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος, που θεωρείται ένα από τα παλιότερα ονόματα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξεκινούσε από την Αθήνα και «χτυπούσε» στις πόλεις του Αγρινίου, της Πάργας, της Βόνιτσας και της Λευκάδας με λεία που ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.
«Μοναχικός καβαλάρης» καθώς δεν φέρεται να έχει συνεργό και πάντα φρόντιζε να παίρνει τα καταγραφικά μηχανήματα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ώστε να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία στις Αρχές. Ωστόσο, «έχει καταγράφει από κάμερες καταστημάτων ενώ κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στην κίνηση του επαναλαμβάνονται» λέει αστυνομικός από ασχολείται με τον «Βλάχο» από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν έκανε ποτέ ένα χτύπημα αλλά προτιμούσε να «ανοίγει» δυο και τρεις στόχους αναζητώντας μεγαλύτερο κέρδος. Ήθελε χρήματα για να περνά καλά ή για να κάνει πανάκριβες μετατροπές στο αγαπημένο του γαλάζιο αυτοκίνητο με τα 1.100 άλογα ιπποδύναμη; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά.

Ο 52χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές. Το 2004 είχε συλληφθεί από το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ είχε δικογραφίες σε βάρος του από υπηρεσίες απ’ όλη την Ελλάδα. Τότε, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον είχαν κατηγορήσει ότι έκανε κλοπές χρηματοκιβωτίων από εταιρείες αλλά και για εμπρησμούς.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έκανε παραγγελίες ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε στους αγώνες Dragster και όταν τον ειδοποιούσαν ότι ήταν στη διάθεση του, έλεγε πως θα περάσει να τα πάρει. Το ίδιο βράδυ, έκανε διάρρηξη στις επιχειρήσεις, έπαιρνε τα ανταλλακτικά και στη συνέχεια έβαζε φωτιά στις εγκαταστάσεις. Εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τουλάχιστον 18 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων να περιλαμβάνονται στον φάκελο της δικογραφίας του.

[Πηγή: astinomiko.gr]