29 Μαρτίου, 2024

Σε άσχημη κατάσταση η «μονίμως ευτυχισμένη» Ελένη Μενεγάκη. Ο κορωνοϊός και το τέλος της…

Ήταν που ήταν η ψυχολογία της πεσμένη από τον άδοξο και άκομψο τρόπο με τον οποίο ο Alpha της δείχνει την πόρτα της εξόδου, ήρθε να προστεθεί κι ο κορωνοϊός που απ’ ότι φαίνεται έχει πανικοβάλει κι έχει ρίξει εντελώς ψυχολογικά την «μονίμως ευτυχισμένη» παρουσιάστρια.

Είναι από τι σπάνιες στη ζωή της στιγμές που η Ελένη δεν μπορεί να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Κάτι ανάλογο είχε πάθει και την περίοδο του επεισοδιακού της διαζυγίου από τον Γιάννη Λάτσιο. Το παραδέχτηκε, άλλωστε, και η ίδια, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τελευταία από το περιβάλλον της πως αυτή την περίοδο δεν είναι καλά…

Συγκεκριμένα είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της: «Θέλω να σας ανοίξω λίγο την καρδιά μου, μπορεί να είμαι 30 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση αλλά ήμουν για άλλους λόγους και τώρα κάνω άλλα θέματα…».

Και συνέχισε: «Είναι και η διάθεσή μας, δηλαδή εγώ θέλω να σας μιλάω, να κοιτάω την κάμερα που εσείς δεν βλέπετε, την κάμερα με τον αριθμό ένα, θέλω να σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση, χαρά, ζωηράδα… τώρα έχω μία δυσκολία σε ψυχολογικό επίπεδο…»