19 Απριλίου, 2024

Σάλος: Το πάρτι επωνύμων στην Κηφισιά που εξάπλωσε τον κορωνοϊό στην Αθήνα!

Σε σοβαρή κατάσταση πασίγνωστος εφοπλιστής!

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει σαν φήμη τις τελευταίες μέρες, αλλά τελικά φαίνεται να ισχύει πως ένα πάρτι στην Κηφισιά μεταξύ ουκ ολίγων επωνύμων, είναι μεταξύ των συναθροίσεων που ευθύνονται για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Αθήνα, αν και το γεγονός είχε λάβει τόπο σε μια εποχή, όπου η επιδημία είχε μόλις εισβάλει στην χώρα μας.

Το πάρτι έγινε στα μέσα του μηνός Μαρτίου, σε γνωστό εστιατόριο των βορείων Προαστίων, και ήταν καλεσμένη όλη η καλή Αθήνα. Αφορμή ήταν η εορτή της συζύγου του γιατρού. Αν και ο διοργανωτής της δεξίωσης είναι πολύ γνωστός γιατρός και πανεπιστημιακός, και συνεπώς ήξερε τους κινδύνους, δεν θέλησε να το αναβάλει. Στην δεξίωση-δείπνο ήταν καλεσμένοι τουλάχιστον άλλοι δύο καθηγητές Ιατρικής που έχουν νοσήσει αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

Το πάρτι επωνύμων στην Κηφισιά που εξάπλωσε τον κορωνοϊό στην Αθήνα

Δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλους καλεσμένους όμως. Γιατί στην δεξίωση του γιατρού που είναι από τους πιο γνωστούς και προβεβλημένους επιστήμονες στη χώρα μας, ήταν καλεσμένοι εκτός από γιατροί, και επιχειρηματίες, και εφοπλιστές και γνωστοί Αθηναίοι και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι.

Αρκετοί «κόλλησαν» από εκείνο το πάρτι και, τουλάχιστον ένας πολύ γνωστός εφοπλιστής από τις παλιές οικογένειες της Αθήνας, βρίσκεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο και το thetoc.gr αναφέρει, ότι και λόγω της ηλικίας του, είναι σοβαρά και δίνει μάχη. Θετικός στον ιό βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του κλάμπ αλλά και πολλοί άλλοι συμετέχοντες.