18 Απριλίου, 2024

Μήπως να δοκιμάσεις; 5+1 αφροδισιακές τροφές για καλύτερο σεξ

Από τις πιο γνωστές αφροδισιακές τροφές είναι τα στρείδια μιας και είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και αμινοξέα με αποτέλεσμα να πυροδοτούν την παραγωγή των ορμονών.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτά που μπορούν να απογειώσουν τη βραδιά μεταξύ σας και πιθανώς να κάνετε το καλύτερο σεξ που έχετε καταφέρει εδώ και πολύ καιρό. Είναι αδιαμφισβήτητο πως μερικές τροφές επηρεάζουν υπερβολικά την ερωτική διάθεση του ανθρώπου. Αλλά ποιες είναι αυτές;

Παρότι, όμως η ισορροπημένη διατροφή φαίνεται να είναι το καλύτερο αφροδισιακό, εμείς μαζέψαμε 6 τροφές από το goop.com, που ενεργοποιούν τον οργανισμό και η λίμπιντο χτυπάει… κόκκινο:

Αβοκάντο
Κάποιοι βρίσκουν μέχρι και το σχήμα των αβοκάντο σέξι, αλλά το σημαντικό είναι πως είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, η οποία συνδέεται με τη γονιμότητα και στα δύο φύλα.

Βασιλικός
Μπορεί να μην ξέρουμε πως ακριβώς λειτουργεί σαν αφροδισιακό αλλά πρόχειρες μελέτες θεωρούν πως έχει να κάνει με τη χαρακτηριστική μυρωδιά του.

Αμύγδαλα
Η παραγωγή ορμονών συνδέεται με την καλή διατροφή και τα ωμέγα-3 που περιέχονται στα αμύγδαλα, βοηθούν πολύ την όλη επαφή μεταξύ των δύο συντρόφων.

Σοκολάτα
Το συγκεκριμένο γλύκισμα βοηθά στην παραγωγή της οξυτοκίνης και ενισχύει τη μεταξύ των φύλων έλξη με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ πιο κοντά.

Ρόδι
Έχεις δοκιμάσει να πιεις ρόφημα με γεύση ρόδι και μετά να ξεκινήσεις «παιχνίδι» με αυτόν που θες; Αν όχι, τότε δεν ξέρεις τι χάνεις. Η ένταση είναι σίγουρη με την τεστοστερόνη να αυξάνεται ενώ είναι και λειτουργεί και σαν αντιοξειδωτικό για τον οργανισμό.

Στρείδια
Είναι πλούσια σε ψευδάργυρο όπως αναφέραμε και παραπάνω, με αποτέλεσμα να συνδέονται με τη γονιμότητα και την παραγωγή σπέρματος, κυρίως στους άνδρες. Περιέχουν επίσης, αμινοξέα στηρίζοντας την καλή σεξουαλικη λειτουργία.

boro