20 Απριλίου, 2024

Λίγο πριν το χτύπημα του Κορωνοϊού. Παπαχελάς – Ασκητής για βιάγκρα, γκόμενες και Χατζηνικολάου. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Εδώ και λίγες μέρες, ο Αλέξης Παπαχελάς ανακοίνωσε ότι είναι φορέας του Κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα, συναγερμός χτύπησε σε φιλικά πρόσωπα, που τις τελευταίες μέρες ήρθαν σε επαφή με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Διαβάστε τι έγραφε η στήλη ΚΟΥΚΟΣ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ πριν από 9 ημέρες.

Παπαχελάς – Ασκητής για βιάγκρα, γκόμενες και Χατζηνικολάου

Την Κυριακή το μεσημέρι δεν θα βρεις καρεκλά να κάτσεις. Εδώ λαμβάνει χώρα, το συναπάντημα των προσωπικοτήτων της αποκαλούμενης «καλής Αθήνας». Επι τόπου στο καφέ μπαρ με τα αρχικά «Β.F.» στην Πολιτεία, λίγο μετά τις 11 το πρωί και η στήλη μας, ο «ΚΟΥΚΟΣ» αυτοπροσώπως.

Αδιαφορώντας για τον Κορωνοϊό σε απόσταση αναπνοής καθόταν ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς και ο πασίγνωστος σεξολόγος Θανος Ασκητής απολαμβάνοντας το καπουτσίνο τους. Έλα όμως που πλάτη πλάτη μαζί τους, καθόμασταν εμείς, πως λεμέ «πίσω μου σε έχω σατανά».

Ο δημοσιογράφος του συγκροτήματος του Ν. Φάληρου, ζητούσε πληροφορίες από τον λειτουργό της υγείας για τα πολλαπλά σκευάσματα στυτικής δυσλειτουργίας που κυκλοφορούν στην αγορά με την κουβέντα στην συνέχεια να πηγαίνει στην απιστία και τις νεαρές κοπέλες με τον εκδότη να μιλάει για τις κατακτήσεις του.

Στην παρέα τους, κάθισαν στη συνέχεια και δυο πανίσχυροι επιχειρηματίες από τον χώρο προϊόντων προσωπικής υγιεινής και της ζαχαροπλαστικής, με έναν από αυτούς, να ρωτάνε τον Αλέξη Παπαχελά για την σχέση του με τον Νίκο Χατζηνικολάου και εκείνον να απαντάει ότι: «με πίκρανε πολύ, δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ μαζι του, την κόντρα την έχει με τον κ. Αλαφούζο, όχι με μένα».

Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα «θα εκτινάξουν την δημοφιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο δε Αλέξης Τσιπρας θα δει τα ποσοστά του σύντομα να κατρακυλάνε και αυτό είναι καλό» ανάφερε ο κ. Παπαχελάς. Μεγάλη ανησυχία εξέφρασε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, κάτι στο οποίο συμφωνήσαν και οι δυο επιχειρηματίες.