29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Χαρδαβέλλας : «Ήταν κακός καρκίνος, δεν ήταν αστεία ιστορία»

γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η πιο δύσκολη τηλεοπτική του χρονιά ήταν το 2009 καθώς έδινε τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την πιο δύσκολη τηλεοπτική του χρονιά που δεν ήταν άλλη από εκείνη που έδινε τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

«Είμαι 42 χρόνια στην τηλεόραση με 20 διαφορετικές εκπομπές. Η πιο δύσκολη τηλεοπτική μου χρονιά ήταν το 2009. Μόλις είχα τελειώσει τις χημειοθεραπείες που έκανα το καλοκαίρι, γιατί είχα καρκίνο και ενώ μου λέγανε οι γιατροί να κάτσω σπίτι μου εγώ έλεγα ότι θέλω να κάνω εκπομπή. Τον Αθέατο Κόσμο. Τρεις ώρες όρθιος, άσπρος, έχοντας χάσει σαράντα κιλά και έτοιμος να πέσω κάτω. Ήθελα να δείξω όμως, στον εαυτό μου πρώτα, ότι δεν είμαι άρρωστος. Όταν μου το είπαν οι γιατροί, ήταν κακός καρκίνος στις αμυγδαλές και τους λεμφαδένες, ρώτησα πόσο καιρό μου δίνουν να ζήσω. Μου είπαν ότι οι πιθανότητες να ζήσω είναι 30-70 αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω αμέσως τις χημειοθεραπείες» αποκάλυψε με ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος.