28 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Νικός Ευαγγελάτος – Θρίλερ με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου

Τι συνέβη;

Σε καραντίνα βρίσκεται ο Νικόλας Ευαγγελάτος. Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου ωστόσο ακριβώς και γιατί αναγκάστηκε να κλειστεί μέσα; Τι είπε η ίδια η παρουσιάστρια για την κατάστασή του;

Καλεσμένη στην εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας.

Αφορμή λοιπόν για την αποκάλυψη του γιου της στάθηκε το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τις δικιές της κόρες που μένουν στην Ολλανδία. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ κατά την συνομιλία της με την Τσαπανίδου αποκάλυψε πως ο γιος της είναι σε καραντίνα.

Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου, Νικόλα Ευαγγελάτο και βρίσκεται σε καραντίνα

Όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο γιος της είχε πάει σε ένα ταξίδι στην Αγγλία πρόσφατα και όπως ήταν αναμενόμενο μπήκε σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος, όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν προληπτικά σε κατ΄οίκον καραντίνα για 14 μέρες. Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια ωστόσο, δείτε αναλυτικά τι νούμερα έκανε.

Τι είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή

H Πόπη Τσαπανίδου στέλνει το δικό της μήνυμα εν μέσω πανδημίας. Τι ανέφερε για τις κόρες της που μένουν Ολλανδία; Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πόπη Τσαπανίδου και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η καθημερινότητα της Πόπης Τσαπανίδου έχει αλλάξει πολύ, όπως όλων μας, ωστόσο η ίδια παραμένει ψύχραιμη, σκέφτεται θετικά και αποκαλύπτει ότι παρά την αισιοδοξία της ανησυχεί για τις κόρες της.

Οι δύο από τις τρεις κόρες της μένουν μόνιμα στην Ολλανδία. Η παρουσιάστρια όπως τόνισε έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά της, ενώ μας προέτρεψε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι και να πάρουμε νέες αποφάσεις για τη ζωή μας.