20 Απριλίου, 2024

Θύμα του… κορωνοϊού και ο Γιώργος Παπαδάκης – Εμφανίστηκε από το σπίτι του

Τι ανέφερε ο ίδιος;

Χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος για προληπτικούς λόγους και επειδή είχε συναντήσει την Φαίη Σκορδά πρόσφατα, επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του, ενώ τη θέση του πήρε ο Νίκος Ρογκάκος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν απουσίαζε ωστόσο από την εκπομπή, καθώς μέσω ζωντανής σύνδεσης μας καλημέρισε προτρέποντάς μας να «μείνουμε σπίτι» και η ροή του Καλημέρα Ελλάδα ξεκίνησε κανονικά.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες τις γιαγιάδες, τα παιδιά…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη του Καλημέρα Ελλάδα.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Για πρώτη φορά μετά την είδηση πως η Φαίη Σκορδά βγήκε θετική στον κορωνοϊό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως είναι καλά, χωρίς συμπτώματα, αλλά πρέπει να μείνει για δύο εβδομάδες σε καραντίνα επειδή ως γνωστόν ήρθε σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα κορονοϊού, ενώ είχε συνομιλία με τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος επίσης είναι θετικός σε κρούσμα κορωνοϊού.

Σε καραντίνα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος