28 Μαρτίου, 2024

Η Φαίη Σκορδά μίλησε πρώτη φορά on camera για τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο και έσταξε «μέλι» (video)

Έλιωσε» από έρωτα η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο! Η αναφορά στο όνομα του αγαπημένου της έγινε χθες στον «αέρα» της εκπομπής της «Το Πρωινό», ενώ η ίδια παραδέχτηκε και επισήμως τη σχέση τους!

Η αναφορά στο πρόσωπό του έγινε κατά τη διάρκεια της live σύνδεσης της παρουσιάστριας με τον διακοσμητή Νίκο Κωνστάντη, ο οποίος παρουσίασε έξυπνους τρόπους να καθαρίσουμε τα φωτιστικά του σπιτιού μας.

Όταν ένας όμορφος γάτος πρόβαλε ξαφνικά μέσα στο πλάνο, η Φαίη Σκορδά ενθουσιάστηκε και έσπευσε να σχολιάσει: «Εγώ τώρα, επειδή με όλο αυτό που έγινε δεν μπορούσα να προσέχω τις γάτες, τις έχω δώσει για φιλοξενία. Μου λείπουν. Τις έδωσα στον Νίκο, όχι τον Νίκο Κωνστάντη, τον δικό μου Νίκο. Το λέω για να καταλάβουμε τη διαφορά…» ανέφερε με χαμόγελο η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και τα μαγουλάκια της κοκκίνισαν από ευτυχία!

Όταν η κάμερα γύρισε εκείνη τη στιγμή προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, εκείνος φάνηκε κατάπληκτος και απροετοίμαστος για την on air εκδήλωση τρυφερότητας και αγάπης από τη full in love παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά από τον περασμένο Φεβρουάριο, που αποκαλύφθηκε το ρομαντικό μυστικό της, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο, όχι μόνο προφυλάσσει τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αποφεύγει οποιαδήποτε ερώτηση γύρω από την προσωπική της ζωή.

Η οικειοθελής αναφορά στο όνομα του αγαπημένου της, λοιπόν, ήταν μια υπέρβαση για την ίδια και μια έκπληξη για τους συνεργάτες της, που τηρούν σιγήν ιχθύος όλους αυτούς του μήνες για την ερωτευμένη παρουσιάστρια.