28 Μαρτίου, 2024

«Η πανδημία είναι φτιαχτή – Στόχος η οικονομία και ο έλεγχος της Ανθρωπότητας»

Το Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff το οποίο υπάγεται απευθείας στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο θεωρεί πως «η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών.

Φυσικά πρόκειται για το διανοητικό «εργαλείο» του ρωσικού Γενικού Επιτελείου (το οποίο φυσικά εκφράζει τις θέσεις του Κρεμλίνου δεν δρα από μόνο του).

Ο συνταγματάρχης Vladimir Kwachkov αναλύει τις θέσεις του και συνεχίζει λέγοντας πως «η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας.

Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα έπρεπει να υπάχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γιαυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει.»

«Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα.

Η πρώτη προσπάθει περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001».

Είπε μάλιστα πως τα αεροσκάφη τότε ήταν «τηλεκατευθυνόμενα» ενώ και η επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν «fake» αφού δεν υπήρχε ούτε αεροσκάφος ούτε συντρίμια ούτε αποδείξεις.

«Η πανδημία έχει εφευρεθεί. Μπροστά στα 7.5 δισεκατομμύρια κατοίκων στον πλανήτη τα θύματα είναι ελάχιστα, αν και φυσικά λυπόμαστε για κάθε ανθρώπινο θύμα.»

Μάλιστα όπως αναφέρει δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα».

1. Θρησκευτικά: Μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό 
2. Πολιτικά: Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών

3 Οικονομικά: «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες.

4. Και να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η δυτική Ευρώπη και η Κίνα.

Ο συνταγματάρχης θεωρεί ότι η Ρωσία δεν αποτελεί οικονομικό αντίπαλο των ΗΠΑ.

Φυσικά οι απόψεις του ρωσικού Γενικού Επιλείου αποτελούν απόψεις του Κρεμλίνου. Αυτή την θέση έχει η Ρωσία. Ο ιός είναι μια «φτιαχτή» ιστορία με συγκεκριμένους στόχους.

Λίγο πολύ και οι τρεις υπερδυνάμεις τον χαρακτήρισαν βιολογικό όπλο με διαφορετικό χρήστη βέβαια. Το ζήτημα είναι ότι όλοι θεωρούν πως κάτι δεν πάει καλά…

pronews