28 Μαρτίου, 2024

Γλυφάδα: Τι κατέθεσε ο 40χρονος που σκότωσε τον 25χρονο και τον εγκατέλειψε

Την δική του εκδοχή έδωσε ο 40χρονος που σκότωσε τον 25χρονο σε τροχαίο στην Γλυφάδα. Σοκάρει το βίντεο από την στιγμή της σύγκρουσης. Όλο το χρονικό του τραγικού τροχαίου.

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί προσπαθεί να συμμαζέψει ο 40χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης χτύπησε με το αμάξι του έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τον σκότωσε και εξαφανίστηκε για 3 μέρες.

“Ήμουν σε κατάσταση σοκ γι αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε” είπε σύμφωνα με πλήροφορίες.

Ο 40χρονος κατοικεί στο Χαλάνδρι, και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι συλλέκτης παλιών πολυτελών οχημάτων.

Εμφανίστηκε 3 μέρες μετά

Οι πληροφορίες έλεγαν πως ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις κι έτσι έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, 22.02.2020, εμφανίστηκε με την δικηγόρο του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Το τροχαίο στην Γλυφάδα συγκλόνισε την κοινή γνώμη, με την οικογένεια του αδικοχαμένου θύματος να κάνει από την πρώτη στιγμή έκκληση για την οποιαδήποτε πληροφορία.

Στα πλαίσια της Προκαταρκτικής αναμένεται να δώσει κατάθεση ο οδηγός της μαύρης Corvette, με την δικηγόρο του να είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε εμφανιστεί το απόγευμα, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Τροχαία Ελληνικού.

Η γυναίκα ζητούσε τα στοιχεία της δικογραφίας, χωρίς όμως να δίνει τα στοιχεία ούτε τα δικά της, ούτε του ανθρώπου που έλεγε πως εκπροσωπούσε.

Ως εκ τούτου η δικογραφία δεν της δόθηκε και λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε μαζί με τον πελάτη της και οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στην Γλυφάδα.

Ο γεννηθείς το 1980 Θ.Κ., δίνει κατάθεση στις Αρχές.

Οι μαρτυρίες για το τροχαίο στην Γλυφάδα και ο θρήνος για το 25χρονο παλικάρι

Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.

Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Για το τροχαίο στην Γλυφάδα έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας

Το χρονικό

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά. Κι αυτό, γιατί, αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο στη Γλυφάδα

Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει, ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Δραματική έκκληση του πατέρα

Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο έκανε από την πρώτη στιγμή δραματική έκκληση για μάρτυρες. “Να παρακαλέσω όποιον έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω αυτό τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε στην άσφαλτο. Έχουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει”.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

newsit