19 Απριλίου, 2024

Αδιανόητο: Άνδρας στη Θεσσαλονίκη βγήκε από την καραντίνα για να ψωνίσει και… λιποθύμησε – Ραγδαίες εξελίξεις για δύο ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ (video)

Απίστευτο!

Στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται επτά άτομα που έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό. Από αυτούς οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σε ένα απίστευτο περιστατικό, ένας άνδρας βγήκε από την καραντίνα, βγήκε να ψωνίσει και… λιποθύμησε.

Αναφορικά με αυτούς, που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ο λόγος γίνεται για τον 53χρονο εργαζόμενο του μικροβιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Καστοριάς που για δεύτερο 24ωρο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος, καθώς και για έναν 55χρονο επίσης από την Καστοριά ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης με πνευμονία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, που γίνεται επιτόπια στο ΑΧΕΠΑ, στο νοσοκομείο της Καστοριάς είχε διαπιστωθεί πως είχε μολυνθεί από κορωνοϊό και ένας 90χρονος ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Από την ιχνηλάτηση που έγινε στο συγγενικό του περιβάλλον διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκαν άλλα δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.

Στο περιστατικό, ο άνδρας στη Θεσσαλονίκη που ήταν σε καραντίνα λόγω ενός κρυώματος, αποφάσισε να… ξεσκάσει γιατί δεν μπορούσε άλλο να μείνει στο σπίτι του, προχωρώντας σε αγορά ενός ζευγαριού αθλητικών υποδημάτων.

Μόνο που ο άνδρας λιποθύμησε στο κατάστημα, προκαλώντας πανικό!

Το κατάστημα εκκενώθηκε, κλήθηκε ασθενοφόρο, με τον άνδρα να παραδέχεται ότι ήταν ασθενής, αλλά επειδή αισθάνθηκε καλύτερα αποφάσισε να πάει μία βόλτα! Αυτή τη στιγμή έχει παρθεί δείγμα για να διαπιστωθεί αν έχει κορωνοϊό.