19 Απριλίου, 2024

Αδιανόητα πράγματα: Από την παραλία… στο Σύνταγμα και τα βουνά οι Έλληνες! (photos)

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει!

Αρνούνται πεισματικά να συμμορφωθούν ορισμένοι συμπολίτες μας στις οδηγίες για τον κορωνοϊό και οι εικόνες που προκύπτουν από την Αθήνα είναι αδιανόητες, καθώς οι Έλληνες αποφάσισαν μετά το «λουκέτο» στις παραλίες να πάνε… στο Σύνταγμα και στα βουνά.

Την ώρα που οι επιστήμονες απευθύνουν αγωνιώδη έκκληση να μείνουν όλοι στο σπίτι για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του ιού, εκείνοι νομίζουν ότι η καραντίνα είναι διακοπές. Δείτε και όσους πάνε στη Βουλγαρία για διασκέδαση.

Κορονοϊός: ''Λάλησε'' με την καραντίνα και τραγουδούσε στο μπαλκόνι Λένα Ζευγαρά

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Κορονοϊός: ”Λάλησε” με την καραντίνα και τραγουδούσε στο μπαλκόνι Λένα Ζευγαρά

Ο κίνδυνος να γίνουμε και εμείς Ιταλία είναι ακόμα υπαρκτός και αν δεν προσέξουμε θα δούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας να γονατίζει.

Πριν ένα μήνα η Ιταλία είχε 3 νεκρούς όσους και η Ελλάδα. Δεν πρόσεξε, δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα και σήμερα δεν σταματάει να μετράει νεκρούς

Δείτε τι συμβαίνει στο Σύνταγμα την ώρα της αλλαγής φρουράς των Ευζώνων, από φωτογραφία που δημοσίευσε το instanews.gr. Δεκάδες άτομα, το ένα δίπλα στο άλλο, παρά τα μέτρα απαγόρευσης συναθροίσεων.

Έλληνες στο Σύνταγμα

Παράλληλα, χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τον Υμηττό, όπου από νωρίς το πρωί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το protothema.gr, συνωστίζονταν, προκαλώντας ουρές και μποτιλιάρισμα αλλά και κάνοντας πικ νικ στα τραπέζια αδιαφορώντας για τις συνέπειες του συγχρωτισμού και τον κίνδυνο.

Έλληνες στα βουνά

Έλληνας στα βουνά αυτοκίνητα

Έλληνες στον Υμηττό