Το τέλος εποχής των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών!

Η ταχεία φόρμουλα εκμάθησης που αναπτύχθηκε από έναν Έλληνα πολύγλωσσο, επιτρέπει την ανεξάρτητη εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε 4 εβδομάδες

Χωρίς βιβλία, χωρίς προσπάθεια, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Η νέα φόρμουλα ταχεία εκμάθησης ξένων γλωσσών θα καταστρέψει τις επιχειρήσεις των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών; Διακεκριμένοι νευρογλωσσολόγοι, λέκτορες και πολύγλωσσοι δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται αυτό να συμβεί.

Με την ανάπτυξη της φόρμουλας εκμάθησης 4 εβδομάδων από έναν Έλληνα , ακολούθησε επανάσταση στον τρόπο εκμάθησης ξένων γλωσσών. Πάνω από 14 χιλιάδες άτομα αφομοίωσαν μια ξένη γλώσσα σε μόλις 1 μήνα. Ακόμη κι εκείνοι που θεωρούνταν ως τεμπέληδες, χωρίς ταλέντο στις ξένες γλώσσες ή “μεγάλοι σε ηλικία για μάθηση”. Πώς είναι δυνατόν;

 

Ο καθ. Μιχάλης Τσακίρης (σπουδαίος νευρογλωσσολόγος και πολύγλωσσος) αποφάσισε να διδάξει στην 65χρονη μητέρα του αγγλικά – και αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας επανάστασης στον τομέα της νευρογλωσσολογίας. Ο καθηγητής, μετά από 1,5 χρόνο ερευνών στα κέντρα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για τη μνήμη, την όραση και την ομιλία, ανέπτυξε μια υπερ-αποτελεσματική φόρμουλα 4 εβδομάδων για εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Επαγγελματικά περιοδικά γλωσσολογίας έχουν ήδη χαιρετίσει ένθερμα αυτή τη μέθοδο “ως ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην νευρογλωσσολογία”, ενώ ο καθηγητής για το επίτευγμά του προτάθηκε να λάβει Βραβείο Νόμπελ. Χάρη στη μέθοδό του, ο καθένας (ανεξάρτητα από την ηλικία, τις ικανότητες και το πορτοφόλι) μπορεί μέσα σε 4 εβδομάδες να μιλάει άπταιστα μια ξένη γλώσσα της επιλογής του.