Το άλλοθι του γιατρού που φέρεται ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία της Λαγούδη

Μπορεί ο γιατρός, φίλος της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, να φωτογραφίζεται ως ο ηθικός αυτουργός για την δολοφονία της, ωστόσο το άλλοθι που έχει παραθέσει είναι ακλόνητο και αυτόματα δεν τον φέρει στους φυσικούς αυτουργούς, οι οποίοι θα πρέπει να βρεθούν πρώτα, έτσι ώστε να προκύψουν κατηγορίες και για ηθική αυτουργία.

Ο γιατρός από την πρώτη στιγμή που κλήθηκε, κατέθεσε ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν.

Οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και από άλλα σημεία, έδειχναν στις Αρχές ότι έλεγε αλήθεια, άρα είχε άλλοθι, οπότε αποκλείεται από φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.

Ο αδελφός της Λαγούδη είπε σχετικά: «Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν την δική τους δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες! Όταν βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες», λέει, σχετικά με όσους μιλούσαν για αυτοκτονία της 44χρονης.

 

Facebook Comments
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ