Ποια ήταν η οργισμένη αντίδραση στο Twitter για τα απαράδεκτα σχόλια για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο στις Άγριες Μέλισσες;

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Γιάννος – Ιωάννης Αθανασόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος μίλησε για το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική και να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Κατά κοινή ομολογία, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μίλησε με εξαιρετικό ήθος και ευγένεια, κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά στο Twitter που τον λατρεύει.

Δεν έλειψαν όμως και κάποια μεμονωμένα κακεντρεχή σχόλια για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ιωάννη Αθανασοπουλου, τα οποία δεν έχει καμία αξία να αναπαραχθούν.

Αυτό όμως που έχει σημασία ειναι η οργισμένη αντίδραση πολλών θαυμαστών του στο Twitter για αυτά τα απαράδεκτα σχόλια για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο:

Ιωάννης Αθανασοπουλος: Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική

«Είχε ανακοινωθεί μια οντισιόν τον Απρίλιο, εγώ ήμουν σε μια περίεργη φάση της ζωής μου, αν θα συνεχίσω ή όχι, αν θα ασχοληθώ με το θέατρο ξανά ή τα παρατάω όλα και κάνω αυτό που έχω σπουδάσει.

Εγώ επειδή δουλεύω από το 2009, από το πρώτο έτος της δραματικής σχολής, κάτι μου έλειπε στη ζωή μου, ήθελα να κάνω κάτι άλλο, αλλά δεν ερχόταν. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική, είχα και οικονομικό θέμα.

Αναγκαζόμουν να κάνω κι άλλες δουλειές για να τα βγάζω πέρα. Στα 32 μου δεν μπορώ να έχω χορηγούς τους γονείς μου. Ήρθε η οντισιόν, κι επειδή έχω περάσει από διάφορα κάστινγκ για σίριαλ, είπα θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία. Μου φάνηκε και τρομερή εμπειρία η σειρά εποχής και τρομερό όλο αυτό που συνέβαινε. Έστειλα το βιογραφικό, με κάλεσαν, πήγα 5-6 φορές, και τελικά έμαθα ότι θα είμαι και θα κάνω αυτό το ρόλο.

Μελέτησα στο ίντερνετ το πώς είναι οι σχιζοφρενείς, ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με την Μελίνα Τσαμπάνη που έχει γράψει το καταπληκτικό σενάριο και την ομάδα της. Μελέτησα αυτούς τους ανθρώπους, πώς είναι να ακούς φωνές…

Βγήκα στο δρόμο, έβλεπα πρόσωπα σκυμμένα, να κοιτούν κάτω, μελαγχολικά, που σημαίνει έντονη κατάθλιψη όλο αυτό και ζόρια πολλά. Έβλεπα ένα πρόσωπο που με ενδιέφερε και το έβαζα στον Γιάννο, τις κινήσεις του, το σώμα του», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Πρόταση από τον Κώστα Σπυρόπουλο για το “Toc Toc” δέχθηκε η Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο “Γιάννος” από τις Άγριες Μέλισσες. Την αποκάλυψη έκαναν μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show…

«Χτύπησε το τηλέφωνο αυτές τις μέρες. Είχα προτάσεις για θέατρο, αλλά δεν ήθελα να κάνω πάλι το ίδιο. Μίλησα με τον κύριο Σπυρόπουλο, δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, είναι πολύ ευγενής. Κι επίσης θα κάνω κωμωδία που δεν έχω κάνει ποτέ, οπότε νομίζω είναι μια καλή αρχή.

Το πιο αστείο είναι πώς κλείστηκε η συμφωνία, θα τον εκθέσω, μου είπε ότι μπορώ να τον εκθέσω. Είχαμε ραντεβού τις προηγούμενες μέρες, αλλά άργησε γιατί κάπου έμπλεξε στο κέντρο, και τη συμφωνία τη κλείσαμε μέσα στο ταξί πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο.

Μου λέει “αυτό πες το στον Γρηγόρη” και του λέω θα σας κάνω ρεζίλι. Να μιλάμε με τον κύριο Σπυρόπουλο σε ένα ταξί κλείνοντας τη συμφωνία», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.